Osiedle Fotoplastykon

Osiedle powstanie w rozwijającej się południowej dzielnicy Gdańska – Rębowie, w spokojnej i zielonej okolicy w otoczeniu wzgórz. Osoby aktywne znajdą tu dla siebie wystarczająco dużo terenów rekreacyjno-sportowych. Lokalizacja sprawia także, że miłośnicy wypoczynku nad wodą lub w lesie mają stąd blisko na Kaszuby.

Usytuowanie osiedla zapewnia też dostęp do punktów usługowych i ...
więcej
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 5

U mnie, w mieszkaniu jest ok.
Ale! Moje mieszkanie ma taras i płytki położone na tarasie do ponownego położenia. Niestety chodząc po nich wszystkie się telepia, każda w inną stronę. Masakra!
Ktoś jeszcze odbierał Taras?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

7
2019-02-13 21:32:56
B2 po odbiorze wszystko ok prócz kilku zadrapań na oknach.Jedyny minus to betonowy próg na balkonie.Wszyscy muszą coś z tym zrobić.Bo później będzie problem
Co dokładnie trzeba z tym zrobić?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

B2 po odbiorze wszystko ok prócz kilku zadrapań na oknach.Jedyny minus to betonowy próg na balkonie.Wszyscy muszą coś z tym zrobić.Bo później będzie problem

parapetow brak nie papatow. literowka
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

odebrane. standard przyzwoity. no moze brak papatow slaby ale bylo o tym wiadomo od razu. odbior bez uwag. słoikowo, z panstwowa doplata mdm i z krecha na 35 lat, od pluga oderwane ze sloma wystajaca z kaloszy pewno ma inne zdanie ;) ale coz fakty sa takie ze kupic chate za 5 za metr i odebrac prawie 2 tys za metr drozsze petarda. ja jestem zadowolony
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

No tak i inni nie potrzebnie się stresują,ja też jechałem zestresowany tym co zastanę,po tych opiniach..a tu miła niespodzianka :) Ci co nie zadowoleni piszą,a zadowoleni są szczęśliwi i zapominają o tym że ktoś też jeszcze jest przed i chętnie przeczyta pozytywną opinię.Pozdrawiam sąsiadów :)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

2019-02-12 21:23:31
Odbiór dzisiaj w B3,fachowiec nie miał się do czego przyczepić,jedyne co znaleźliśmy to dwie ryski na oknie balkonowym,kaloryfery ok,w mieszkaniu ogólnie porządek, żadnych pozostawianych rzeczy przez robotników...Az ciężko uwierzyć z ostatnio czytałem negatywne opinie z tego samego osiedla.Pozdrawiam
No i elegancko, u mnie też świetnie. Zazwyczaj zadowoleni nie piszą i potem widać tylko te negatywne przypadki
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

jak nie wierzysz ze balagan byl to moge na priv pokazac zdjecia :) mam pamoatke na wypadek czegos

a z ktorego pietra w b3? ja w czwarywk jestem tam i sie okaze czy posprzatali jak mowil kierownik i czy termostat bedzie i grzejnik ktorego nie bylo ;) na prog niestabilny niby maja miesiac ...

Po odbiorze :)

Odbiór dzisiaj w B3,fachowiec nie miał się do czego przyczepić,jedyne co znaleźliśmy to dwie ryski na oknie balkonowym,kaloryfery ok,w mieszkaniu ogólnie porządek, żadnych pozostawianych rzeczy przez robotników...Az ciężko uwierzyć z ostatnio czytałem negatywne opinie z tego samego osiedla.Pozdrawiam

Re: Osiedle Fotoplastykon

https://m.facebook.com/Fotoplastykon-Gda%C5%84sk-254673131766104/?tsid=0.16317425367590022&source=result

Przepraszam, mogę poprosić link do tego facebooka?

Wreszcie też się doczekałem i odbieram mieszkanie w piątek B1 3pietro zobaczymy jak to będzie wyglądało choć po tym co czytam na Facebooku na Fotoplastykonie to aż się boje co mnie może spotkać. Jak na razie widzę też że większość ma dopłatę do mieszkania. Moje także urosło o 0.08m2.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Anonim
2019-02-11 20:26:12
Czy u was w lazience też ciągle działa wentylator/ wiatrak? Nawet jak światło jest wyłączone to słychać że się kręci to tak ma być?
Pewnie masz włączony, ma swój włącznik, zobacz schemat

Czy u was w lazience też ciągle działa wentylator/ wiatrak? Nawet jak światło jest wyłączone to słychać że się kręci to tak ma być?

Tak, sam ze sobą nic nie podpiszesz

Czyli to jeszcze broszka dewelopera?

Od niczego, jak ogarną wszystko to będą się kontaktować

Tylko poważne odpowiedzi

Odbiór kluczy i co dalej? Wiadomo remont przeprowadzka..itp Ale konkretnie chodzi mi o sprawy związane z przepisaniem mieszkania od dewelopera u notariusza ..Od czego zacząć??? :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

x
2019-02-10 18:42:39
2019-02-10 17:47:15
Mieliście ciepłe grzejniki?? Bo ja potem zauważyłam brak pokrętła w jednym grzejniku nie ma jak ustawić ciepła. U mnie próg ruchomy do wymiany i w uwagach napisałam bałagan do sprzątaniecia. Mogłam nie odbierać bo łazience i pokoju jednym śmieci i rzeczy robotników się walaly
Grzalo tak ze okna trzeba otwierac :)
U mnie zimne strasznie nie wiem od czego to zależy w jednym pokoju grzejnik nie miał tego pokrętła do ustawiania ciepła a drugim miał mały te większe co są w innych mieszkaniach typowo do ustawiania zwiększania mocy to sami kupujemy?? No i fakt że w łazience nie dojrzałym nigdzie grzejnika