Osiedle Fotoplastykon

Osiedle powstanie w rozwijającej się południowej dzielnicy Gdańska – Rębowie, w spokojnej i zielonej okolicy w otoczeniu wzgórz. Osoby aktywne znajdą tu dla siebie wystarczająco dużo terenów rekreacyjno-sportowych. Lokalizacja sprawia także, że miłośnicy wypoczynku nad wodą lub w lesie mają stąd blisko na Kaszuby.

Usytuowanie osiedla zapewnia też dostęp do punktów usługowych i ...
więcej
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 5

Ja również poproszę namiary na takie osoby. Mój mail: a.kowalik899@wp.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Kurczę,fajnie że Pan (Krzysiek) taki ogarnięty..:) Nigdy nie kupowałam mieszkania i jestem zielona co po czym i wgl :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Poprosze o namiary na jakąś osobę znającą się na odbiorach. Nie mam jeszcze nikogo. Ile to kosztuje? Prosze o wyslanie danych na meila natalia_mach4@wp.pl

Nie płaci się za podłączenie oraz za licznik od razu. Niektóre firmy dają gratis a niektóre doliczają do pierwszej faktury. Z tego co pani powiedziała przy podpisywaniu jest za darmo no ale wiadomo jak to u nas w kraju jest :)

Nie. Ten formularz jest po to by nie musieć iść tam do nich do biura :)

Bardzo dziękuję, I zanim tam pójdę muszę wypełnić ten wniosek przez internet?

Formularz do Energa:
https://formularze.energa.pl/2?utm_source=energa.pl&utm_medium=banner%20formularze%20SG&utm_campaign=formularze-online&utm_expid=._s3j4jIsTICUeXIphHSwFg.1&utm_referrer=https%3A%2F%2Fhttp://www.energa.pl

Gratuluję gotowości :) U mnie też "odbiorca" czeka na telefon :)

Jestem. Jestem przygotowana już od połowy stycznia. :)

Co to za formularz? Jak do niego trafić?

Ja postaram się jutro od 9:00 już to próbował załatwić. Mam nadzieje, że ten komplet dokumentów jest naprawdę kompletny.

P.S Polecam wypełnić formularz na Enegra.pl w związku z chęcią założenia licznika i podpisania umowy. Im szybciej tym lepiej.

Pani z Polnordu taką wieść roznosi. Wszystko ma być w mailu w piątek po wizycie nadzoru budowlanego

A co do elewacji zewnętrznej zwódźcie uwagę na okolice gniazdek. Na niektórych balkonach jest plama nad gniazdkami. Na ciemnej elewacji to widać. No i jak można zamontować białe gniazdka na ciemnej ścianie. Pewnie białe są najtańsze.

x/xx to numer działki, nie numer klatki i mieszkania

Czy ktoś czytał umowę z energa tam zdaje się ze jest dokładny adres. U mnie jest że " Osiedle mieszkaniowe Fotoplastykon-budynek B2 zlokalizowanego w miejscowości Gdańsk ul. Alfonsa Flisakowskiego 1.dz x/xx gm. Gdańsk........." ( zamiast x jest chyba numer klatki a zamiast xx nr mieszkania )

nie nastawiajcie sie nawet na 4.02 pewnie zaczną w połowie lutego..
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Jesteś w stanie sobie z dnia na dzień załatwić wolne i osobę znającą się na odbiorach mieszkania???

Skąd takie info?

Mają zamiar zacząć oddawac dopiero 4.02....nastawialam się na 1.02...

2019-01-30 15:13:54
Załatwiacie to przed odbiorem czy po??
Ja chyba po żeby podać swój adres już finalny bo teraz mam jedynie adres bloku