Osiedle Fotoplastykon

Osiedle powstanie w rozwijającej się południowej dzielnicy Gdańska – Rębowie, w spokojnej i zielonej okolicy w otoczeniu wzgórz. Osoby aktywne znajdą tu dla siebie wystarczająco dużo terenów rekreacyjno-sportowych. Lokalizacja sprawia także, że miłośnicy wypoczynku nad wodą lub w lesie mają stąd blisko na Kaszuby.

Usytuowanie osiedla zapewnia też dostęp do punktów usługowych i ...
więcej
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 5

Pojawiło się dzisiaj oświetlenie przed B1 :) coraz lepiej to wygląda
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

2019-01-15 14:21:20
a gdzie pan pytał?
BOK Polnord (Gdynia)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

a gdzie pan pytał?

Eh..............nawet komentować sie nie chce...........

dylan
2019-01-15 08:39:30
Witam,
czy ma ktoś już jakiś informacje związane z odbiorem?
Na budowie pełno samochodów wywożą ziemie plantują pod parking b2.
Dziś pytałem, nie ma jeszcze pozwolenia na użytkowanie
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

gag
2019-01-14 21:00:18
skoro już wszyscy macie godnych polecenia to jak się umawialiście bez konkretnej daty ? bo mi każdy kazał się odzywać znając dzień a nie może 4/5 tydzien 2019
Jest mnóstwo ludzi z wolnymi terminami i umówisz się jak będziesz znał datę. Oczywiście nie z tymi "godnymi polecenia" bo ci mają zapchane terminy nie znając terminów heheh

Jak nie znajdziesz to mam gościa co odbierał mojemu koledze i mogę podać

Witam,
czy ma ktoś już jakiś informacje związane z odbiorem?
Na budowie pełno samochodów wywożą ziemie plantują pod parking b2.

Wstępny termin,tak się na to mówi..A po telefonie z Polnordu cyk telefon do majstra i gotowe :)

A wogole dzwonili już do kogoś w sprawie odbioru? Podobno mieli dzis dzwonić i cisza

skoro już wszyscy macie godnych polecenia to jak się umawialiście bez konkretnej daty ? bo mi każdy kazał się odzywać znając dzień a nie może 4/5 tydzien 2019

Godni polecenia mają terminy zapchane,wydaje mi się że to troszkę za późno na szukanie kogoś odpowiedniego..Ale życzę powodzenia w szukaniu takiej osoby.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Macie kogoś godnego polecenia do odbioru mieszkania ? Pozdrawiam ;)

Jakżesz udało się wejść.. ? , ale to w sumie bardzo dobra wiadomość, ja byłem miedzy blokami w sobotę rano i ruch wokół bloków był naprawdę budujący.

My byliśmy w srodku są już pomalowane ściany skrzynki domofon gres czy tam kafelki i poręcze. Dodatkowo światło na czujnik ruchu. Fakt faktem jeszcze był spory syf na klatkach ale w innym bloku widać było jak jakaś pani sprzatala już klatkę. A w innym bloku mówili że zakładają już parapety. W mieszkaniach drzwi grzejniki które już grzeją wentylacja - pozakladane (puszki) na balkonach akurat zakładali te białe "barierki" niezły bajzel jeszcze jest pod przejściem i między budynkami ale to juz raczej szczegol grunt że mieszkania są w dobrym stanie. Byliśmy w ta sobote w b2
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

dylan
2019-01-14 05:18:41
Czasami nie wszystko jest zależne od samego wykonawcy. Pamiętajmy że Polnord miał problem z podwykonawcami.Jak dla mnie bardzo dobrze sobie poradzili po przejęciu prac od kb domu.Jest coraz bliżej w każdą niedzielę pracują. B2 białe panele na balkonach są pozakładane, prawie cała kostka na osiedlu ułożona. Wiec już nie ma co rozmyślać, że miał być odbiór wtedy czy wtedy. Jest już bardzo blisko więc może już powinniśmy cieszyć zbliżającymi odbiorami a nie tym że odbiory już miały być bo to nic nie zmieni.
Dokładnie, zaraz będziemy sąsiadami :) Nie ma co narzekać, wszystko prawie gotowe
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie bronie Polnordu, ale sama widzę że od 7 rano jest pełno aut i pracowników. Wczoraj też widziałam że od samego rana byli i zakładali barierki i panele na balkonach.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Czasami nie wszystko jest zależne od samego wykonawcy. Pamiętajmy że Polnord miał problem z podwykonawcami.Jak dla mnie bardzo dobrze sobie poradzili po przejęciu prac od kb domu.Jest coraz bliżej w każdą niedzielę pracują. B2 białe panele na balkonach są pozakładane, prawie cała kostka na osiedlu ułożona. Wiec już nie ma co rozmyślać, że miał być odbiór wtedy czy wtedy. Jest już bardzo blisko więc może już powinniśmy cieszyć zbliżającymi odbiorami a nie tym że odbiory już miały być bo to nic nie zmieni.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ja zrozumiałam wcześniej że w 2 tygodnie oddadzą wszystkie ale bedą to 2 ostatnie tygodnie stycznia. A tu ktoś mówi że zaczną wydawać od 28.01...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

W dwa tygodnie wszystkie 3 bloki maja zamiar oddać.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

czyli już nie połowa stycznia nie 4 tydzień tylko już 5 tydzień..........eh z tym polnordem
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0