Osiedle Fotoplastykon

Osiedle powstanie w rozwijającej się południowej dzielnicy Gdańska – Rębowie, w spokojnej i zielonej okolicy w otoczeniu wzgórz. Osoby aktywne znajdą tu dla siebie wystarczająco dużo terenów rekreacyjno-sportowych. Lokalizacja sprawia także, że miłośnicy wypoczynku nad wodą lub w lesie mają stąd blisko na Kaszuby.

Usytuowanie osiedla zapewnia też dostęp do punktów usługowych i ...
więcej
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 5

anonim
2019-01-11 09:46:24
Czy Polnord nie powinien już dzwonić i umawiać na odbiory? Z tego co pamiętam w umowie jest chyba że mają informować o odbiorze mieszkania 2 tygodnie przed oddaniem (mam nadzieje że nie oznacza to jednak opóźnienia).... a tak to ciężko będzie się umówić z fachowcem do odbioru mieszkania... czy nie bierzecie nikogo?
Dzwoniłem ostatnio, odbiory od 28.01 do połowy lutego więc od najbliższego poniedziałku będą dzwonić i umawiać
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Czy Polnord nie powinien już dzwonić i umawiać na odbiory? Z tego co pamiętam w umowie jest chyba że mają informować o odbiorze mieszkania 2 tygodnie przed oddaniem (mam nadzieje że nie oznacza to jednak opóźnienia).... a tak to ciężko będzie się umówić z fachowcem do odbioru mieszkania... czy nie bierzecie nikogo?
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

tak samo jak ja zastanawia się Pan nad zakupem mieszkania w Fotoplastykonie?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

2019-01-10 17:41:36
Bloki będą postawione w poprzek, więc mieszkania będą wschodnio zachodnie. W jednej lini będzie 6. Kolejne będą "rozrzucone"
zobaczymy ....
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Bloki będą postawione w poprzek, więc mieszkania będą wschodnio zachodnie. W jednej lini będzie 6. Kolejne będą "rozrzucone"

Cen nie podano. Na Niepołomickiej sprzedają za Ok 5300 zł/m2

2019-01-10 11:01:00
Az ciezko mi uwierzyc ze przed budynkami pierwszego etapu jest tyle miejsca zeby tam cos jeszcze postawic. Albo ja inaczej pamietam ta dzialke.
nie mam tyle miejsca!

2019-01-10 12:36:22
Dzwoniłam wczoraj do Kokoszek. Kończą projekty 9 budynków. Budowa ma ruszyć jeszcze w 2019 roku. Ma powstać 9 budynków, 4 piętrowych z garażami w części budynków.
za ile? 6500zl/mk ? :-D

Jedynym słowem: SZOK

Dzwoniłam wczoraj do Kokoszek. Kończą projekty 9 budynków. Budowa ma ruszyć jeszcze w 2019 roku. Ma powstać 9 budynków, 4 piętrowych z garażami w części budynków.

2019-01-10 11:51:51
Mają obudować "jezioro" więc raczej mieszkańcy 2 i 3 etapu bardziej będą zasłonięci.
skąd masz informacje?

Mają obudować "jezioro" więc raczej mieszkańcy 2 i 3 etapu bardziej będą zasłonięci.

Ja aktualnie mam cenę 5800zł/m2 po podwyżce oraz oczywiście wszystkie "dodatki" były liczone osobno.... Umowa rezerwacyjna podpisywana była na koniec 2018 roku.
Masakra w porównaniu do 4600zł/m2 a teraz dodatkową informacją o zabudowie między zbiornikiem a polnordem.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Az ciezko mi uwierzyc ze przed budynkami pierwszego etapu jest tyle miejsca zeby tam cos jeszcze postawic. Albo ja inaczej pamietam ta dzialke.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

2019-01-10 01:46:22
Dla tych dla których wybrali mieszkanie miedzy innymi ze względu na widok, to bardzo istotna informacja.
U mnie tak było. Mialam mieszkanie południowo-wschodnie, narożne z "widokiem". Będę z niego rezygnować.
Panie złoty to rezygnuj i już nie zanudzaj. Kupować mieszkanie w słabiutkiej lokalizacji przy szadółkach ze względu na "widok".. No nie wyrobię ze śmiechu :D
A o tym kto ma działkę przed twoim "widokiem" było wiadomo od początku ale pewnie liczyles że inny deweloper ją kupił żeby ci pilnować "widoku"? :D

Naprawdę nie wiem jak wy sobie ludzie w życiu radzicie z takim myśleniem.. Wystarczy trochę ruszyć głową i nikogo nic nie zaskoczy a na pewno nie to że jakiś deweloper będzie coś budował na swojej działce..No kto by się spodziewał :D
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 5

Dla tych dla których wybrali mieszkanie miedzy innymi ze względu na widok, to bardzo istotna informacja.
U mnie tak było. Mialam mieszkanie południowo-wschodnie, narożne z "widokiem". Będę z niego rezygnować.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Widoka na eziorko nie będzie, działkę między polnordem a eziorkiem mają kokoszki i tam też będą budować apartamenty z widokiem na eziorko, a wam pozostaną widoki na apartamenty z widokiem na eziorko
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ahahah

To na 99% rezygnuję. Wszystko co było atutem czyli cena za metr i widok jest już nieaktualne.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

No i fajnie heh zycie