Osiedle Fotoplastykon

Osiedle powstanie w rozwijającej się południowej dzielnicy Gdańska – Rębowie, w spokojnej i zielonej okolicy w otoczeniu wzgórz. Osoby aktywne znajdą tu dla siebie wystarczająco dużo terenów rekreacyjno-sportowych. Lokalizacja sprawia także, że miłośnicy wypoczynku nad wodą lub w lesie mają stąd blisko na Kaszuby.

Usytuowanie osiedla zapewnia też dostęp do punktów usługowych i ...
więcej
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 5

Niestety nie. Jak jadę do pracy i wracam to jest ciemno. Może w weekend mi się uda to dodam na fb :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

ju
2018-11-21 07:31:12
Wczoraj pojawiła się grafika na B2 :)
masz jakie zdjecia?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wczoraj pojawiła się grafika na B2 :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Ciekawe

Co to za bzdury ? Przecież nawet w mailu pisali że w ciągu dnia otwartego mamy możliwość zrobić pomiary . Kto tu chyba chce tylko namieszać...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

No jakoś mi mówił że mierzyć mogłam tylko wtedy ..dlatego byłam zdziwiona jak powiedział że nie będzie już wejść przed odbiorcami
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Ciekawe

W ten dzien wlasnie nie kazali mierzyć!! Bo jeszcze nie wszystko bylo zrobione mowil to na samym poczatku. A poza tym to bylo info dls tych co chca sobie zrobic cos na wymiar i co uslyszelismy od polnordu ale nie bylo powiedziane ze sie zgodza na wejscie tylko ze moxna pytac i ustalac najwyzej termin i zgode. I tyle w temacie.

Ciekawe

Na dniach otwartych nie miałam możliwości mieć speca a kierownik budowy jasno mi pow że jak mierzyć chce to tylko w ten dzień ... bo później nie .a jak

tak. ale indywidualnie jesli potrzebujesz wejsc ze swoim "specem" od np kuchni a kierownik budowy pozwoli to wtedy można a nie że każdy sobie od tak moze wejsc pooglądać..

Hmm b3

A mi mówili na dniach otwartych że już nie ma wejść do środka dopiero przy odbiorach

Re: Grafika na B1

Z tego co polnord tez mowi to robia klatki w srodku dlatego jesli ktos chce wejsc by zmierzyc np lazienke czy kuchnie na wymiar to mozna umawiac sie w grudniu :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Grafika na B1

Właśnie przejeżdżałem koło budowy i zauważyłem, że grafika na elewacji B1 będzie inna, niż na oficjalnych materiałach. Nie jest jeszcze ukończona, ale już widać, że to nie będzie to samo. Szkoda, bo ta, która miała być, podobała mi się bardziej.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Trochę się zmieniło od dni otwartych. Nie wiem czy zauważyliście że w przejściu pod budynkim B1 jest malunek a nie jakaś tapeta, czy coś w tym stylu tylko faktycznie malarze z pędzlami latali :) - całkiem przyjemnie to wygląda, a i w środku jakieś elementy już postwili tzn. na dzidzińcu ( ławki itp. ) wieć coraz bliżej :)

Re: B3

Właśnie zrobiłem sobie spacerek dookoła budowy.Jedynie b2 w całości ocieplony w dalszym ciągu z za płotu nie widziałem drzwi wejściowych. Wszędzie pełno błota i wody. Wydaje mi się, że niestety nic się nie zmieniło od naszej ostatniej wizyty na dniach otwartych. Możliwe, że w środku coś nie coś podgonili pracę. Widząc pełno błota dookoła powinni cos już zacząć robić wkoncu mamy już połowę listopada a do stycznia tuż tuż. Liczę, że więcej przesunięć w oddaniu mieszkań nie będzie ale niestety dobrze to nie wygląda przynajmniej dookolo budowy.

B3

Super tego nie wiedziałam a mam mdm

Re: Polowa stycznia

Tak. W drugiej polowie stycznia i zaczynaja oddawac od tych co maja przyznany mdm :)

Polowa stycznia

Była mowa na dniach otwartych że połowa stycznia

kiedy oddanie naszych mieszkań ? polnord nadal nie potrafi udzielic informacji

Na szczęście Panie Marcinie to nie Pana problem- o ile w ogóle to jest jakikolwiek problem dla osób faktycznie zainteresowanych.

zazdrość i tyle :)

Myślę że każdy przed zakupem widział teren obok oraz plan osiedla więc nie rozumiem takich komentarzy :)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0