Osiedle Fotoplastykon

Osiedle powstanie w rozwijającej się południowej dzielnicy Gdańska – Rębowie, w spokojnej i zielonej okolicy w otoczeniu wzgórz. Osoby aktywne znajdą tu dla siebie wystarczająco dużo terenów rekreacyjno-sportowych. Lokalizacja sprawia także, że miłośnicy wypoczynku nad wodą lub w lesie mają stąd blisko na Kaszuby.

Usytuowanie osiedla zapewnia też dostęp do punktów usługowych i ...
więcej
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 5

Drugi etap inna firma

Tyle że nasz etap nie kończy firma budowlana tylko polnordC contrustion a drugi etap erbud
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Drugi etap inna firma

Tyle że nasz etap nie kończy firma budowlana tylko polnordC contrustion a drugi etap erbud
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wlasnie dzis zaczyna powstawac drugi etap tylu ludzi na tej budowie juz dawno nie bylo teraz mozna powiedziec ze cos sie dzieje szkoda tylko ze nadal mozolnie :) wieczorem wrzuce pare zdjec na grupe
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dziwnie budują co?Rozpoczęli coś i nie kończą tylko zaczynają co innego

Wstaw

Dokładnie dodaj to co masz inni chętnie zobaczą :)

Zdjecia mozesz wstawic na grupie fotoplastykon chetnie zobacze jak to wyglada
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Dziwna ta budowa Szkoda ze nie można zamieścić zdjęć, bo mam ich duzo. Końca nie widać. Byłam tam dzisiaj no i szkoda gadać...... ,,,,,straszny bałagan . Zeby tylko nie bylo tak samo jak z tym niedokończonym budynkiem przy 2 Potokach
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Kupno mieszkania

Witam poproszę o więcej szczegółów na e-mail, jestem zainteresowana kupnem.
monika0769@wp.pl

Ja w jakosc juz nie wierze odkad na budowe wszedl polnord ktory nie jest ekipa budowlana (sam tak o sobie mowi) zamiast zalatwic nam jakas prawdziwa ekipe do wykonczenia.. Takze niech jiz to skoncza bo i tak nic my nie poradzimy na jakosc.. Ale bierzcie fachowcow do odbiorow mieszkan a reszta mankamentow i tak wyjdzie po czasie.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Tylko ciekawe jaka będzie jakość tej ich pracy bo zwróć uwagę ze jakoś dziwnie wykończaja ten budynek b2 bo na chwile obecna rozpoczęto wykończenie elewacji jednocześnie na trzech etapach tj nie skończone docieplenia styropianem,częściowo wytynkowane ściany z zewnatrz juz na styropianie i zaczęto juz malować jedną ze ścian na biało...Także nie skończywszy pierwszej pracy,robią juz ostatnia
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Szczerze? Ciesze sie że wogóle tam ruszyło, robią i coś widać i że nie długo koniec i że to daj Bóg tylko 2 miesiace opóźnienia nie tj na sąsiednim osiedlu hiszpańskim gdzie krążą plotki o upadłości a budowa jest zatrzymana. Pozdrawiam
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Witam. Dzis dostałem info z biura Polnordu, że dokładny termin nie jest jeszcze znany - ciekawe czemu ??? A o terminie wizyty tj dni otwartych wszyscy zostana powiadomieni 2 tygodnie wcześniej.... zapewnie bedzie to nie wczesniej jak z końcem wrzesnia - oby !
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

o to musisz dowiadywać sie bezpośrednio u kierownika budowy on pewnie umówi cię na dogodny termin taką odpowiedź dostałą z Polnordu Pani wyżej.
A ogólnie dni otwarte mają być pod koniec października podobno

Czy wiecie może kiedy będzie można wejść juz do budynku b2?Widziałem wczoraj ze kończą jego elewacje tzn kładą tzw baranek i malują. .I dlaczego nie robią jednocześnie elewacji na pozostałych budynkach. ..

Witajcie. Jestem nowy w tym to moje pierwsze mieszkanie zwlaszcza od dewelopera. Czy mozecie powiedziec mi kiedy tak na prawde mozna wejsc z remontem mieszkania? Zalozmy od razu po odebraniu kluczy od dewelopera.? A jak z wprowadzka? Kiedy moge? Oprocz lazienki mam zamisr wszystko robic sam wiec i tak bede mieszkal na betonach jakis czas. A nie chce placic najmu majac juz swoje M. Z gory dziekuje za odpowiedzi.
Pozdrawiam Krzysztof
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

B2 fotoplastykon
2018-08-22 00:38:25
Po 1 pozwolenie na uzytkowanie polnord dostanie juz listopad grudzien po 2 akt wlasnosci i umowe po odebraniu kluczy podpisuje sie gdzies od miesiaca do 3 miesiecy. W zaleznosci od dewelopera. I tyle w temacie. Nie siej paniki tylko sam sie doinformuj bo klepiesz bzdury.
Jak nie zdążą to będzie styczeń a nie grudzień i przecież o tym mowa w kontekście MDM, to zależy od tego czy znowu nie będzie opóźnień, jeśli nie będzie to powinno się udać, a przez telefon to mówią różne rzeczy i obiecują odbiór nawet w grudniu..
Zacznij myśleć zamiast klepać bzdury bo usłyszysz przez telefon grudzień i zadowolony, ciekawe co jest po grudniu w kalendarzu ;-)

Oczywiscie to sa slowa polnordu po ostatniej rozmowie z nimi.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Po 1 pozwolenie na uzytkowanie polnord dostanie juz listopad grudzien po 2 akt wlasnosci i umowe po odebraniu kluczy podpisuje sie gdzies od miesiaca do 3 miesiecy. W zaleznosci od dewelopera. I tyle w temacie. Nie siej paniki tylko sam sie doinformuj bo klepiesz bzdury.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

eh, ludzie. Żeby było pozwolenie na użytkowanie to budynek musi być gotowy, tak trudno na to wpaść?
A jeżeli jest pozwolenie to i umowa własności to już formalność.

Gratuluję doczepienia się do użycia złego sformułowania, ale tak się składa, że niczego to nie zmienia. To tyle w temacie.