Osiedle Hiszpańskie

Osiedle Hiszpańskie powstaje w południowej części Gdańska, pomiędzy potokami Kozackim i Oruńskim.

W odległości kilkuset metrów od inwestycji znajduje się duży węzeł handlowo - usługowy: Morski Park Handlowy jak również sklepy spożywcze i punkty usługowe.

Dojazd do centrum Gdańska jest ułatwiony dzięki bliskości arterii Armii Krajowej, przemieszczenie się po całej aglomeracji umożliwia ...
przeczytaj więcej o inwestycji
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 37

Tylko skad takie wiadomosci? Masz to na pismie? Jakiej wysokosci doplaty?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Zero informacji?wielkie dopłaty do metra mieszkania na koniec przyszłego roku co jeszcze chcesz wiedzieć?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

Zero informacji niczego sie nie dowiemy
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

????
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

Skąd taka informacja?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

1500? Ile?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Więcej...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Ile? 1tys do metra?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Re: Gos

Oczywiście ale dowiedz się ile będziesz musiał dopłacić za metr...zebys z krzesła nie spadł jak się dowiesz

Gos

Myslicie, ze dokoncza osiedle?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6

Z niektórymi ludźmi sie nie gada bo sie nie da. Kto próbował ten wie. Wolność słowa jest i swoją opinie i co tam sie chce można sobie wstawiać gdzie sie chce! A jak kogoś to denerwuje to po co wchodzi na takie forum czyta i jeszcze komentuje. Kozak co wszystkim mowi wszystko osobiście- wprost he he he tutaj ludzie sobie nawet dzień dobry nie mówią jak sie mijaja codziennie, a gdzie tu do rozmowy w realu.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Tylko kiedy ta decyzja TNSu bedzie..?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Najlepiej czekac na decyzje TNS i nie konfabulować
Pozdr.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Trudno nie zauważyć wyjącej straży na osiedlu pod oknami.. Żenada człowieku. Mimo wszystko pozytywnych relacji z sąsiadami życzę.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Do normalnych ludzie z Hiszpańskiego omijajcie to forum sami widzicie ze to wylęgarnia zawiści cwaniactwa to są jednostki co w realu nie potrafią rozmawiać ze sobą i nikt nie chce rozmawiać z nimi. Najlepiej na forum tam są kimś. Jak się spotkacie to będziecie samoloty podziwiać bo nie pogadacie o sprawie. W większości mieszkają tam fajni,spokojni,pracowici ludzie którzy ciężko pracują na rodziny i na swoje mieszkanka. Pozdro i szacunek dla dobrych ludzi będzie dobrze ..:)
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 4

To ja widzę że tutaj mamy prawdziwy monitoring co o 6 już w okno patrzy i pożar widzi! Ja wystarczy że wychodzę z domu i widzę ciągle te same samochodu pod płotem... sam napisałe/as że samochód w leasingu itd a teraz że nie ważne jaki... przeczysz...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jaka bajke? Jesli chcesz uslyszec bajke to zadzwoń do banku albo dewelopera. Nadzorca jest z sadu.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jeśli to twój interes, to idź i porozmawiaj, bo dokładnie wiesz kto, co i jak (ah ten monitoring nie zawodzi). I nieważne jakie to auto nowe, starsze, sr*kie czy owakie bo z tym masz problem widać.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Straż wjechała i była przy palącym się aucie . Co nie zmienia faktu, że auta pod blaszanym płotem nie powinny stać, bo utrudniają przejazd.

A.z drugiej strony....troszke to jednak moja sprawa. Bo jeżeli ma się stać komuś krzywda, w tym mojej rodzinie tylko dlatego że 20leti samochód w leasingu ma blokować drogę służbą..to jest chyba mój interes
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0