Osiedle Hiszpańskie

Osiedle Hiszpańskie powstaje w południowej części Gdańska, pomiędzy potokami Kozackim i Oruńskim.

W odległości kilkuset metrów od inwestycji znajduje się duży węzeł handlowo - usługowy: Morski Park Handlowy jak również sklepy spożywcze i punkty usługowe.

Dojazd do centrum Gdańska jest ułatwiony dzięki bliskości arterii Armii Krajowej, przemieszczenie się po całej aglomeracji umożliwia ...
przeczytaj więcej o inwestycji
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 37

Ja tez mam....trzeba walczyć dalej razem lub osobno
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja mam swojego prywatnie adwokata. I zapłaciłam kilkadziesiąt tysięcy złotych.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Cześć ja mam inne pytanie. Czy ktoś składal już pismo do syndyka?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jakby ktoś chciał wiedzieć to jedna kancelaria to Nowosielski Sowiński Śledź Szocik na targu drzewnym przyjmują. Wszytsko powiedzą co i jak
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ale jakie info podawales? Przez te kilka lat co nastąpiło ? Każdy otrzymywał te same informacje.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

A po co na początku chcieliśmy razem działać? coo wtedy nie było zasady " w kupie siła " ?? a teraz jest ? weź sie zastanów co ty piszesz . Napisz wprost że przez te lata zaoszczedzileś/aś kupę pieniedzy na tym że wtedy nie dołączyłęś/aś do nas ...

Byłem solidarny z innymi .,, reszta, która nie dołączyła czekała tylko na info za które my płacimy swoim kancelariom ... w skali tych lat zapłaciłem kilka tysięcy złotych kiedy wy siedzieliście cicho i czekaliście na rozwój wydarzeń ..niestety

Re: A

A zgadzać to się za bardzo nie masz na co hahahhaha bo kancelaria zawsze przyjmie dodatkowe osoby. Ja też w połowie się dołączyłeś i co ... Buraki
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jezu jakie to zacofane albo specjalnie kręci aferę. Jak płaciłeś tyle lat to słabo bo nic nie zdzialales. Jeśli już by ktoś chciał dołączyć do kancelarii to tylko dlatego żeby była siła w liczbie. A ja np korzystałem z radców prawnych i sam chodzilem do sądów ogarniać dokumenty i pisma. A teraz chyba uderzyć wspólnie. I nie musiałeś dołączać do kancelarii jak cię nie stać a nie teraz płaczesz
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Teraz chcecie korzystać z kancelari gdzie od kilku lat reszta poszkodowanych płaci przez was duże kwoty co miesiąc ponieważ się nie zdecydowaliście na kancelarie kilka lat temu? Sory ale jak się nie zgadzam .... tyle lat radziliście sobie bez kancelari to sobie radźcie dalej lub szukajcie nowej która was skasuje niezłe pieniądze... hahaha teraz na gotowe chcecie do nas ? Hahahahahahhahahahha
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

Dobry pomysl co to za kancelarie?

A te kancelarie które były od początku działają razem więc można do nich uderzyć

Raczej żadna kancelaria na to nie pójdzie żeby reprezentować wszystkich. Jak podasz taka która się zgodzi to my jesteśmy za.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Wszyscy wspólnie musimy wziasc adwokata...co Wy na to?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Najprawdopodobniej będzie upadłość, ratuje nas zbiorowy pozew wspólny adwokat który pomoże w odzyskaniu mieszkań lub kasy,pojedynczo możemy zostać z kredytami bez mieszkan

I jak dowiedziałeś się ?

Re: Osiedle Hiszpańskie

Syndrom Sztokholmski !!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

Po prostu zeby byl duzy odzew każdy niech napisze ...

Dokladnie. Trzeba im odebrac zarzadzanie. I jeszcze zglosic na prokurature. A najlepiej to przygotowac wspolne pismo.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Do sądu to chyba wniosek o upadłość dewelopera, a nie jak chcą zażalenie na sąd...