Osiedle Hiszpańskie

Osiedle Hiszpańskie powstaje w południowej części Gdańska, pomiędzy potokami Kozackim i Oruńskim.

W odległości kilkuset metrów od inwestycji znajduje się duży węzeł handlowo - usługowy: Morski Park Handlowy jak również sklepy spożywcze i punkty usługowe.

Dojazd do centrum Gdańska jest ułatwiony dzięki bliskości arterii Armii Krajowej, przemieszczenie się po całej aglomeracji umożliwia ...
przeczytaj więcej o inwestycji
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 37

Od kiedy
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Na budowę powrócił prąd czyżby nastąpił pozytywny przełom
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Naprawdę proszę poczytać wyżej. Nie jestem sama mamy już na forum 64 osoby, które reprezentuja 45 lokali na 60. I nie mam prawa ani zamiaru zmuszać nikogo do niczego. Sytuacja jest bardzo skomplikowana i nie jest to miejsce na wyjaśnienia. Rozumiem ze nie każdy ma fb i szanuje to ale póki co nie mamy lepszego środka komunikacji. Agata została przyjęta na forum. Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

m-power-serwis@wp.pl proszę napisać

Drodzy Państwo, czy jest jedna, zorganizowana grupa, stworzona z kupców tych mieszkań? Czy ktoś zorganizował jakieś spotkanie?? Drodzy Państwo, czy ktoś reflektuje wspólne spotkanie? Może ustalmy datę i miejsce ewentualnego spotkania
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

jestem kolejną osobą, która "kupiła" tam mieszkanie- Agata, proszę o kontakt do Pani

Czy są osoby chętne do spotkania w tą sobote? Pytanie do pani Anny. Co stowarzyszenie już zrobiło w kierunku sprawy? bo jeszcze niedawno z tego co wiem mieliście problem żeby nawet prawnika wynająć. Jak Pani mnie jakoś przekona to może i założe fb. Pozdrawiam
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Czy Stowarzyszenie dostalo jakakolwiek informacje od prokuratury z Warszawy?

Pani Aniu proszę powiedzieć czy są jakieś informacje czy deweloper wznowi w ogóle prace i czy jest szansa na dokończenie bloku ? Jak wygląda teraz to prawnie jezeli jest zarządca z sądu ? Pozdrawiam serdecznie.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie proszę o dane. Proszę wyłącznie o imię i nazwisko, które znajduje się w księdze wieczystej budynku B3 dostępnej dla wszystkich, którzy mają umowę notarialną
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Witam, ja tez sama działam niestety. Chce normalnie porozmawiać, spotkać się, skontaktować A dostaje odpowiedź od Pani Anny, że mam podać dane. I tyle w temacie. Osobie której nie znam mam podać swoje dane. Może ustalimy swoje spotkanie? Zabierzemy jakaś garstkę ludzi ?
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1

Wszystkie zaproszenia wysłane na profil sewilla.guderskiego zostały zaakceptowane. Jest nas 60 osób. Pozdrawiam
A.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

Pani jest jedna największa moncicielka tutaj bo można było zrobić zupełnie inaczej zrobić spotkanie z deweloperem razem z drugim blokiem gdzie kilka osob również nie ma
aktów notarialnych i chciałby się dołączyć np do pozwu zbiorowego nie ma oświetlenia nie ma infrastruktury aktów notarialnych przekazania ziemi pod wspólnotę ale lepiej po kryjomu ciekawe w czyim interesie leży żeby tak wszystko po cichu robić , może żeby nic nie zdziałać ? Wysyłałem zaproszenie niestety od kilku miesięcy nie jest zaakceptowane , jest Pani śmieszna z tym zbieraniem danych chyba tylko dla siebie i firmy z która Pani współpracuje .. nie pozdrawiam Pani anno
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nikt nie jest ignorowany. Po prostu czasem to chwilę trwa. Nie mamy biura. Czy jesteś juz na forum ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Panie Anonim proszę nie pisać nieprawdy. Na forum jest 60 osob i wszystkie zostały przyjęte. Gdzie Pan to pisze ????
Może proszę o wysłanie maila na adres sewilla.guderskiego@wp.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

Niestety Pani Anna nie przyjmuje zaproszeń ani nie odpowiada dlatego tak wyglada sytuacja , a może robi to celowo ?

Uwaga: Nadal poszukujemy osób, które zakupiły mieszkanie w bloku B3 Sewilla chętnych do przystąpienia do Stowarzyszenia Sewilla. Zapraszamy na profil fb sewilla.guderskiego, zainteresowane osoby, które nie mają fb mogą się kontaktować na maila: sewilla.guderskiego@wp.pl W tej chwili na 59 lokali mamy zarejestrowanych 40. Zapraszamy pozostałe 19 "lokali" W najbliższym czasie planujemy kolejne drugie już spotkanie przyszłych mieszkańców
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Pani Joanno, prosze nie siac paniki tylko mowic rzeczy pewne. jezeli ma Pani taka pewnosc, prosze o dowod. Ja juz nie mam sily psychicznej czytac takich komentarzy
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Komornik

Czy jest szansa żebyś się do niej „dodała”? Czy nie działasz fejsbukowo?

Re: Komornik

Czy planujecie spotkanie ? Ja nie należę na fb do grupy A mailowo zostaje ignorowana. Wzięłam już prawnika, ale chyba nie będziemy działać kilkoma grupami czy indywidualnie.