Osiedle Hiszpańskie

Osiedle Hiszpańskie powstaje w południowej części Gdańska, pomiędzy potokami Kozackim i Oruńskim.

W odległości kilkuset metrów od inwestycji znajduje się duży węzeł handlowo - usługowy: Morski Park Handlowy jak również sklepy spożywcze i punkty usługowe.

Dojazd do centrum Gdańska jest ułatwiony dzięki bliskości arterii Armii Krajowej, przemieszczenie się po całej aglomeracji umożliwia ...
przeczytaj więcej o inwestycji
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 37

Nie, no super, chwała im, że cokolwiek robią. Może w tym tępię skończą za 4 lata. Ale to nic, że ludzie muszą płacić za kredyt i wynajem mieszkania. Gratuluje tobie toku myślenia, ale i podziwia twój optymizm.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Hahah. Już nie masz argumentów to pisowni się czepisz. Śmieszne, a zarazem żałosne. My piszemy o czym innym, a Ty zmieniasz temat. Do tego że mało ludzi pracuje, to przejdź się trochę dalej i zobacz ile ludzi pracuje na dużej inwestycji domesta. Wczoraj było można ich policzyć na dwóch rękach, a Ty czepiasz się ze na budynku trzy pracuje kilku. Ważne że niby cokolwiek robia
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Dokładnie, tak. Poza tym, niech do słownika zajrzy a później wywody pisze.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

P.s. mój błąd, dzisiaj w trzy osoby pracowali na dachu
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Poruszyłeś/łaś trzy wątki, żaden bez sensu przekazu, poza tym stylistycznie i gramatycznie na poziomie 6 klasy.
W temacie bloku Sevilla, na budowie 3-4 osoby, pracujące wewnątrz budynku przy użyciu maszyny do tynków. Blok "4" potocznie mówiąc rośnie w oczach, na budowie duża liczba pracowników, którzy pracują do późnych godzin popołudniowych.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

A co Ty byś chciał? Chyba lepiej żeby cokolwiek robili jak nic nie robili. Wogole co Wy wiecie co oni w środku robią?! Może robią, a może zioła pala? Co Wy wogole wiecie co w srodku jest zrobione? Byl ktos w srodku? Macie jakies zdjecia? Budynek 4 dopiero powstaje. Jest na całkiem innym etapie niż 3. Zobaczymy ile później będzie ludzi pracowało na budynku 4. Naprawdę ciężko włączyć mózgownice i myśleć. Czemu wypisujecie takie głupoty??!! Szok że tu tyle fałszywych komentarzy. Jeśli ktoś chce się prawdy dowiedzieć to warto tutaj sobie samemu przyjechać i zobaczyć i pogadać. Druga sprawa jeśli maja zaciągnięte kredyt następny na dokończenie budynku,.to dowiedzcie się jak to wygląda jakie sa procedury zanim głupoty piszecie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

nie no super, hahahahaha od 8 do 12, raptem 4h, ok, takim, tempem to rzeczywiście szybko ludziom oddadzą mieszkania :( a o 14 nie mogę przyjechać i zobaczyć czy ktoś jest??? :) Prawda jest taka, że ktoś rzeczywiście tam robi ale może raptem z 4 osoby i to nie zachowując żadnych zasad bhp.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

No tak twoja "20" pracuje na bloku nr 4. Pomyliłeś budowy ;)

Jak ktoś czegoś chce się dowiedzieć to warto między 8, a 12 przyjechać. Tutaj nie warto czytać tych głupot. Jeden z sąsiadów takie głupoty wypisuje, że człowieka żal że ma tak smutne zycie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Haha. Ktoś Ci płaci za pisanie głupot? Nie siedzę ciągle w oknach i nie liczę ludzi. Mam ciekawsze życie żeby siedzieć w oknie. Jak wychodzę na dwór to widzę jak ludzie się kręcą. Po drugie nie będzie tutaj pracowało 20 pracowników, bo kto im zapłaci, jak forsy nie ma. A co Ty tak bloku pilujesz? Hahaha planujesz jakiś skok na blok? Haha
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Przed 15 bylo już całe 0, nie wiem jak wcześniej.

tak, mam kalendarz, a o co chodzi? Odpowiedz mi na pytanie, ile dziś jest ludzi na budowie?

A po drugie co Ty za stary piernik jesteś, że ciągle siedzisz w oknie i patrzysz jak ochroniarz robi obchod? Czy masz może jego kalendarz z godzinami kiedy obchód robi?? Myśl zanim zaczniesz bzdury pisać.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Też tu mieszkam. Nie wprowadzaj ludzi w błąd. Weź ubierz okulary, bo chyba źle widzisz. Nie pisz tutaj takich bzdur!!!! Zachowaj bzdury dla siebie!!

Jak bzdury jak tam mieszkam, mam ci zdjęcia wysłać? o godz. 20 buda ochroniarza zamknięta i nikogo nie było. Na obchodzie też nie był. bo by było widać. także, co cię łączy z inwestorem lub wykonawcą?

Co za bzdury!!!!!!!! Zamilcz!!!

Co się stało, że cisza na budowie budynku nr 3? Widać, że nic się nie dzieje. Jakiś styropian na drabinie od tygodni tak samo leży. A co najważniejsze, nie widziałem od dawna ochroniarza. Czyli znów zeszli z budowy razem z firmą ochroniarską? Wskazuje to tylko na jeden problem - brak płatności i firmy zeszły. Ktoś potwierdzi?

Tak na szybko: dzisiaj 2-4 panów, na jeden srebrny busik, przed godz. 15:00 już się zmyli. Ogólnie idzie jak krew z nosa. Inwestycja bloku "nr.4" bez porównania, cały czas 10-15 osób na pełnym gazie
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie robią.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Widziałeś? Jedni pisze że robią inni, że nie robia