Osiedle Hiszpańskie

Osiedle Hiszpańskie powstaje w południowej części Gdańska, pomiędzy potokami Kozackim i Oruńskim.

W odległości kilkuset metrów od inwestycji znajduje się duży węzeł handlowo - usługowy: Morski Park Handlowy jak również sklepy spożywcze i punkty usługowe.

Dojazd do centrum Gdańska jest ułatwiony dzięki bliskości arterii Armii Krajowej, przemieszczenie się po całej aglomeracji umożliwia ...
przeczytaj więcej o inwestycji
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 37

Najważniejsze, że robią!
Ja myślę że jak budują jeszcze jeden blok to aż tak dużo większych dopłat nie będzie jak w pismie
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 5

Kto ciężko pracuje ten nie martwi się tak bardzo o dopłaty, no trudno zamiast jechać na Malediwy czy Seszele zostanę nad Bałtykiem. Też jest ładnie.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 5

Ale zawsze na swoim, a nie wynajmowanym.
Wyjrzyj przez okno pomacham :D
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

Włącza sobie film i wmawia sobie jakim ogierem jest....tj zwykły lamus
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Olej go przecież to jest jakiś pajac...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ale po co tu jesteś i piszesz? też jesteś taki głupi i kupiłeś mieszkanie na hiszpanskim
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

Siedzi w swoim własnym mieszkaniu, na który posiada akt Notarialnym. Fajnie pomarzyć co?;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Osiedle Hiszpańskie

To jakiś podstawiony pajac. Nie zwracajcie na niego uwagi. Pewnie siedzi teraz u mamusi i cieszy się, że może przez forum takie rzeczy pisać, a co do czego to w majty by narobił hahahaha
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Sąsiadem to będzie ten co zrobi co w jego mocy żeby dopłacić a nie ten co na wieki wieków będzie wynajmować albo mieszkać u mamusi. :}
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 6

Jakimi sąsiadami, tymi co własnych pieniędzy nie upilnowali?!;) niezaradny życiowo to "zmień pracę, wez kredyt" albo wyciągnij swój kapitał i zainwestuj w domeste po sasiedzku:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

Widzę że Pan mądrala sie znalazł, nowobogacki jaśnie Pan na forum. Ty wogole jesteś mieszkańcem tego budynku czy Ci się nudzi?
Zobaczymy czy taki kozak będziesz i się przyznasz przed sąsiadami ze taki kozak jesteś.
Znasz chyba powiedzenie Kozak w necie P...w świecie.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

Pójdź i sprawdź a potem napisz co widziałeś.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5

Cześć, może ktoś wie czy coś robią na budowie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jak jesteś niezaradny życiowo to pretensje do siebie
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 7

Jaki expert w doradzaniu, idź lepiej po rozum
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

To pożycz z chęcią wezmę
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

A na wieczne wynajmowanie u kogoś to cie stać? Lepiej zacisnąć pasa, zmienić pracę na lepiej płatną, pożyczyć po rodzinie i znajomych, ale mieszkać na swoim. No ale jak kto woli...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 7

A może Jacek zrzutkę zrobi na mieszkania ?
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Widzę, że w skarpetach pochowana kasa. Nie każdy tak ma. Mnie w tej sytuacji na żadne nie stać. Było mnie stać na te które kupiłam 3 lata temu
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

Kto nie chce dopłacać niech nie dopłaca i zrezygnuje, ale gdzie teraz się kupi coś taniej?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0