Osiedle Hiszpańskie

Osiedle Hiszpańskie powstaje w południowej części Gdańska, pomiędzy potokami Kozackim i Oruńskim.

W odległości kilkuset metrów od inwestycji znajduje się duży węzeł handlowo - usługowy: Morski Park Handlowy jak również sklepy spożywcze i punkty usługowe.

Dojazd do centrum Gdańska jest ułatwiony dzięki bliskości arterii Armii Krajowej, przemieszczenie się po całej aglomeracji umożliwia ...
przeczytaj więcej o inwestycji
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 37

Cześć,
Byłam dzisiaj na budowie i dzieje się niewiele, zaledwie kilka osób pracowało w jednej z klatek czyli jak do tej pory
Po rozmowie z P. Ochroniarzem (proszę to brać na dystans bo Pan też niewiele wiedział jako osoba postronna) dowiedziałam się, że rzeczywiście elektryka jest rozkradziona ale tylko część więc nie jest źle. Najważniejsze to to, że budynek jest dobrze zabezpieczony, nie powinien mieć poważnych uszkodzeń, dach cały. Zgodnie z tym co pisano już tutaj,niedługo ma na budowie być więcej osób, a ta ekipa która jest ma za zadanie nieco "ogarnąć" na początku
Padło również stwierdzenie, że plany są takie aby do końca roku oddano budynek ale wszyscy wiemy jak jest
Ogólnie wokół terenu wszystko zarośnięte, zaniedbane i syf
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dzień dobry
Proszę o info czy coś dziś na budowie się dzieje
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Dwa kontenery że śmieciami wywiezione następne dwa puste podstawione,z tyłu budynku widziałem kolejna ekipę rozciąga kable w peszlu wzdłuż budynku albo oświetlenie budowy dookoła albo kamery bo widzę że nowe słupy drewniane są wstawione przygotowane.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Bardzo Ważne
Również dziękuję Maćku
Też dziś byłem i podobno do końca miesiąca ma być kilka ekip które rusza do przodu
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Bardzo bardzo dziekuje Maciek, bo tak to dla nas bardzo ważne
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Cały czas pracują wczoraj szpachlowali w pierwszej klatce po jakiś kablach niedługo ma być więcej pracowników,jak już teraz weszli to będą robić. będę informował i formował codziennie wiem że to dla was ważne.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0

Czyli nic ?

Czy coś się dzieje na budowie
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wystarczy powiedzieć w kilku słowach

Ludzie mają tyle zawiści w sobie że to szok !
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja wiem, ze my sie tylko pytamy czy ktos pracuje na budowie, ale ja np nie moge codziennie jechac na budowe, bo cale dnie pracuje i mam troche daleko, a ktos pisal ze jest tam czesto czy sasiedzi prseciez widza z okna. Jesli chodzi o wychodzenie z budowy to jaki bylby sens wejscia na tydzien i wychodzenia ja juz sam nie wiem...

Pracują dziś ?

Jak to wszystko nerwowo znieść?? Info od osób trzecich, jakieś zamieszanie, sianie nieprawdy, albo może prawdy. Ile można to wytrzymać. Kto w końcu się nami przejmie i powie nam co dalej

Skad taka informacja?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Podobno wychodzą z budowy
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Jak dziś ? Wie ktoś może ?
Ja będę w sobotę ....
To napiszę...

Dziękuję za info

Pracują wewnątrz 1 klatki.
Efekt z dzisiaj taki, że przed blokiem leży dużo otuliny z rur-niebieskie i czerwone.

Dzień Dobry.
Czy ktoś z Państwa widzi jakieś efekty prac na budowie ?

Sasiedzi czy dzis cos robia?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1