Osiedle Hiszpańskie

Osiedle Hiszpańskie powstaje w południowej części Gdańska, pomiędzy potokami Kozackim i Oruńskim.

W odległości kilkuset metrów od inwestycji znajduje się duży węzeł handlowo - usługowy: Morski Park Handlowy jak również sklepy spożywcze i punkty usługowe.

Dojazd do centrum Gdańska jest ułatwiony dzięki bliskości arterii Armii Krajowej, przemieszczenie się po całej aglomeracji umożliwia ...
przeczytaj więcej o inwestycji
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 37

67

Mocarny...nikt Ci mieszkania nie wyda, jak nie uregulujesz wartości. Na Twoje m szybko znajdą kupca a i może Ci jakiś grosz z tego skapnie. Na kozaczenie to był już czas
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: 67

A nawet niech będą dopłaty takie jak w piśmie co dostaliśmy. Kogo na to stać przy dzisiejszych podwyżkach? Ja nic nie dopłacam. Wchodzę na te mieszkanie co kupiłem. Niech szukają pieniędzy gdzie indziej. Ja mam jeszcze wziąć kredyt żeby kupić mieszkanie które kupiłem? Nic tylko na sam kredyt robić.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ruszyła
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Kto powiedzial o tych dopłatach? Wikszych niz byly w pismie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Będzie dokończony...tylko za jakie pieniądze bo dopłaty maja być duze
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Trzymam kciuki zeby w koncu wasz blok zostal dokonczony. Miejmy nadzieje!!
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Tak już drugi jest właśnie wstawiany
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

67

Właśnie stawiaja kontener pracowniczy przed blokiem
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jedź, sprawdź i napisz
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jest po swietach, ruszyla budowa?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Wiadomo że często w takiej sytuacji to walka z wiatrakami. Ale pomyślec można o pozwie zbiorowym.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

Droga Pani Anno...jeżeli posiada Pani umowę deweloperska to nic nie broni Pani zadac zadośćuczynienia czy to od wbs czy 4investu... powodzenia na drodze sądowej

No nikt nie chce dopłacać. Powinniśmy jeSzce grube odszkodowanie dostać. Ale wiemy jak jest. I kolorowo się to dla nas na pewno nie skończy. Taki kraj i takie prawo

Każdy kto się przyczynił do szkody powinien ją zrekompensować, a tu szkoda jest ewidentna, bo nabywcy nie otrzymali zakupionych mieszkań.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

To idź do sądu i na podstawie umowy deweloperskiej zadaj swoich praw, ciekawe z czego Ci zapłacą. Dopłaty będą bo zaciągnęli pieniędzy żeby dokończyć budowę, nikt za darmo nic nie da
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Dlaczego ludzie mają niby dopłacać? To nabywcy powinni otrzymać odszkodowanie za opóźnienia w budowie. Ludzie na tym forum piszą o jakichś sumach wziętych z sufitu i tylko wkurzają na święta.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

No i co z tego, teraz poda 200 i skad ludzie wezma. Bardzmy realistami.

To fajnie, że podał. A ile czasu już minęło i jak się zmieniła sytuacja na rynku? Bądźmy realistami.

Skad taka wiedza, ze 200tys?nadzorca podal nam kwoty jakie mamy doplacic.

Skończą mieszkania, kiedyś na pewno i zeby odebrać klucze i akt trzeba będzie dopłacić od 200tys w zwyz
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0