Osiedle Hiszpańskie

Osiedle Hiszpańskie powstaje w południowej części Gdańska, pomiędzy potokami Kozackim i Oruńskim.

W odległości kilkuset metrów od inwestycji znajduje się duży węzeł handlowo - usługowy: Morski Park Handlowy jak również sklepy spożywcze i punkty usługowe.

Dojazd do centrum Gdańska jest ułatwiony dzięki bliskości arterii Armii Krajowej, przemieszczenie się po całej aglomeracji umożliwia ...
przeczytaj więcej o inwestycji
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 37

Re: Należy zgłosić na Policję sprawdzenie wpisów , które pochodzą od osób związanych z deweloperkiem

Szkoda gadac ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Należy zgłosić na Policję sprawdzenie wpisów , które pochodzą od osób związanych z deweloperkiem

Kurde nic dalej nie wiadomo? Rozpoczecie budowy mialo byc w pierwszym kwartale tego roku i znowu nic... Oszalec mozna!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jesli ktos bedzie wiedzial, ze cos robia na budowie to prosze tu na forum napisac.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Moge podać mój nr tel w celu pracy na budowie za darmo
Proszę o adres @ to podam kontakt
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

Ja też Pana Prezesa 4 invest nie miałam okazji poznać ale jako mama synka Nikosia proszę o rozwiązanie tej patowej sytuacji.
Przy tych wzrostach rat kredytu zaraz będę zmuszona pracować na dwa etaty a męża juz nie widujemy w tygodniu bo musi pracować dzien i noc
Ponad 3 lata trwa ten koszmar
Przepraszam, że piszę takie osobiste wyznania bo mój mąż twierdzi ze damy rade ale to już jest dla nas etap końcowego wyczerpania.
Jeśli Pan chce to mogę pokazać jak my żyjemy na 26 metrach z małym dzieckiem które jeszcze ma przewlekła chorobę i wymaga stałej opieki.
Proszę, błagam, mogę pracować na tej budowie beż wynagrodzenia tylko żeby coś ruszyło do przodu
Błagam, w imieniu całej rodziny mojej

Prosimy Pana Nadzorce oraz Zarząd 4 inv.
Zróbcie coś żeby to ruszyło
Prosimy Was
My jesteśmy w gorszej pozycji niż Ukraińcy.
Nie mamy gdzie mieszkać a i raty spłacamy.
I jeszcze za wynajem musimy zaoszczędzić a i końca nie widać
Panie prezesie proszę w imieniu wszystkich Mam i kobiet które muszą walczyć o przeżycie
Żadnego wsparcia my nie mamy
Naorawde juz nie mamy z czego żyć
Ja osobiście Mama 2 dzieci jestem w stanie wegetacji z mężem
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zacznijcie budować!!!
Bo nigdy się nie zakonczy ten syff
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Niby mieli zaczac budowac od marca a tu znowu cisza..
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Należy zgłosić na Policję sprawdzenie wpisów , które pochodzą od osób związanych z deweloperkiem

Co robi Prokuratura z Gdańska ? Chyba należy przenieść sprawę do innej Prokuratury. Prezes SM Ujeścisko wobec którego były wielokrotnie umarzane sprawy teraz ma postawione 222 zarzuty i naszą panią prezes to czeka mam nadzieję
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Mieszkam w bloku 67. Poza jednorazowa wizyta "kierownika" budowy napsiana gdzieś w komentarzu wyżej, na terenie Państwa inwestycji niestety cicho i glucho. Od tygodnia brak ochrony w budce w porze nocnej
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: tutaj jest informacja

I jak coś wiadomo ?

Podobno coś zaczyna się dziac na budowie
Czy ktoś może to potwierdzić?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Kazdy z nas juz stracił wiare w odebranie mieszkania, ale teraz jest wkoncu jakis przełom i maja pieniadze z kredytu na dokonczenie tego nieszczesnego budynku. Niestety bedzie nas to jeszcze troche nerwow kosztowało, skad wziasc pieniadze na dopłaty albo ile trzeba bedzie czekac az nam zwroca wkład. Wciaz jest za duzo w tym wszystkim pytan a za mało odpowiedzi... nic wiecej mi nie pozostało tylko znowu czekac..

Ja już się zastanawiam ten kredyt już za drogi jest a mieszkania nie zrobią straciłem wiarę na odebranie swojego M3 ledwo

Pewnie albo dopłaty albo zwrot

I co dolicza nam to wszystko do dopłat może ?

Skoro ma Pan/Pani tak dobre relacje z nimi proszę zapytać, jak mogą spać po nocach? Ludzie popadają w depresję, żyją w skrajnym ubóstwie... I to nie z własnej winy...

tutaj jest informacja

Pożyczka preferencyjna
https://rejestr.io/krs/386777/4-invest/pomoc_publiczna

Jak zorganizowali środki? Skad Pan wie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dzięki Panu Zarzadcy ta inwestycja zostanie dokończona!!
To on wraz z Invest pdzsyrzymali atak banku i zorganizowali środki na dokończenie inwestycji
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4