Osiedle Hiszpańskie

Osiedle Hiszpańskie powstaje w południowej części Gdańska, pomiędzy potokami Kozackim i Oruńskim.

W odległości kilkuset metrów od inwestycji znajduje się duży węzeł handlowo - usługowy: Morski Park Handlowy jak również sklepy spożywcze i punkty usługowe.

Dojazd do centrum Gdańska jest ułatwiony dzięki bliskości arterii Armii Krajowej, przemieszczenie się po całej aglomeracji umożliwia ...
przeczytaj więcej o inwestycji
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 37

Tvn przesunięty na tydz 46.
Zbieramy materiały
Jest dużo ciekawostek włącznie z Panem Czarn.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Może czyta to ktoś od Dewelopera
Prosimy o jakieś info
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mam podobną sytuację, byłam w urzędzie prosić o pomoc jak i w mopsie to usłyszałam że mogę ich do schroniska albo do domu samotnej matki.

Słuchajcie moze zrobimy spotkanie pod blokiem (nie mam innych pomysłów gdzie) co wy na to? Trzeba ruszyć z tematem. Porozmawiajmy co dalej robić.

Zróbcie strajk i idzie pod Urzad krzyczeć.
Pani Prezydent taka społeczna jest, bardzo interesuje się mieszkańcami to Wam napewno pomoże. Skoro pomaga i finansuje manifestacje to Wam pomoże
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jestem matka 2 dzieci
Juz nie mamy z czego żyć
Jeśli wkrótce coś się nie zmieni skończymy na ulicy z mężem
Nie mamy już z czego płacić z najem i kredyt

Pomocy...
Naprawde niech nam ktoś pomoże...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mieszkam w budynku 67 ale myślę że więcej ludzi znajdzie się z mojego bloku czy to z 65 żeby was wesprzeć, w końcu też w naszym interesie a żeby nie stał drugi pustostan na osiedlu.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dlaczego nie przeczytał Pan uważnie przed skomentowaniem? O 'teoriach spiskowych' mówię w nawiązaniu do tego co działo się na grupie messengera czyli wymyślanie, domyślanie i dopowiadanie.
Na szczęście nie jestem z tych co przewróciło się niech leży (jak powiedział klasyk) ale nie jestem zwolennikiem robienia byle czego żeby tylko robić.
Ponawiając pytanie, czy jest jakaś alternatywna do tego forum forma kontaktu z miejmy nadzieję przyszłymi sąsiadami?
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

A gdzie tu teoria spiskowa? To oczywista oczywistość (jak powiedział klasyk). Ale może jednak wygodniej komuś wierzyć w to, że los tak chciał. I niech tak zostanie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

I znowu się zaczyna nawoływanie do robienia czegokolwiek, kiedykolwiek. Już ostatnio mięliśmy okrzyki nawoływania do działania lepsze niż przed powstaniem warszawskim i spłynęło to na niczym (dodatkowo zdążyliśmy się pokłócić, a co tam).
Czy istnieje aktualnie po czasach niefortunnego messengera, który został dziecinnie usunięty jakaś forma kontaktu z innymi mieszkańcami (poza tym forum oczywiście) gdzie można w cywilizowany sposób porównać aktualną sytuację i pomyśleć nad kolejnymi działaniami zamiast jednocześnie bojkotować dewelopera, bank i pewnie jeszcze sąd w stylu "na pewno to ukartowali udupić wszystko co się da" ?
Bez obrażania się Pani Magdy i snucia teorii spiskowych Waldemara.
Jakiś kontakt chyba jest skoro zostały zorganizowane spotkania z TV?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wysłałem.

Majo2021@wp.pl
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Podaj maila to ci wyślę skan.

Ja jestem zainteresowana. Na pewno dołączę. Proszę podać kontakt

Dokładnie! Ludzie ocknijmy się i walczmy! Nikt za nas tego nie zrobi! Pokażmy całej Polsce że walczymy o swoje dobro.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Koniec czekania i zabawy w kotka i myszkę
Nikt łaski nie robi !! Zarządca nie chce z nami rozmawiać to dziennikarze z nimi pogadają pod biurem lub domem

Wstepnie mamy grupę z którą zamierzamy ruszyć do developera oraz do zarządcy
Tv gdansk potwierdzi 08.10.2021 czy wesprze nasze działania w przyszlym tygodniu.
Program TVN uwaga potwierdził nagranie reportażu tydz 42
Próba ściągnięcia zarządcy oraz przedstawicieli developera w przyszłym tygodniu ma się odbyć
Jeśli ktoś jest zainteresowany prosimy o przesłanie kontaktu.
Jutro przekazujmy adres @

Nie mam żadnego pisma. A ty masz? I co jest napisane?

Czy ktoś dostal pismo od prokuratury z Warszawy?