Osiedle Hiszpańskie

Osiedle Hiszpańskie powstaje w południowej części Gdańska, pomiędzy potokami Kozackim i Oruńskim.

W odległości kilkuset metrów od inwestycji znajduje się duży węzeł handlowo - usługowy: Morski Park Handlowy jak również sklepy spożywcze i punkty usługowe.

Dojazd do centrum Gdańska jest ułatwiony dzięki bliskości arterii Armii Krajowej, przemieszczenie się po całej aglomeracji umożliwia ...
przeczytaj więcej o inwestycji
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 37

Re: Zbiorka

Jemu to już nie jeden groził sądem za zniesławienie. Dodatkowo zmarnował pieniądze ze zbiórki od wielu zrozpaczonych ludzi za co szczególnie powinien odpowiedzieć!
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 1

Najpierw płaczecie i narzekacie że macie kredyty i najmy do płacenia i ledwo starcza wam na przeżycie nie mówiąc o dopłatach ale jednak stać was na głupie zbiórki a szczególnie naiwne opłacanie swoich pseudo prawników. Skończcie z tym nonsensem i rezygnujecie a szczególnie teraz gdy nadzorca dał wam wybór. Jestem naprawdę pod wielkim wrażeniem że dorośli ludzie mogą być tak naiwni jak dzieci!!!
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

Zbiorka

Czy organizator zbiorki- Jacek Kononowicz (dane z portalu zbiórki) jest osoba działająca w Państwa imieniu? Jest to jeden z nabywców mieszkania w bloku numer 3?
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Zgadzam się, że sady nie pomagaja ale są sposoby nacisku a ja nie odczuwam by nasza kancelaria cos w tej sprawie uczyniła
Słodkie pierdzenie nie przekonuje mnie wgl
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Rozumiem twoje rozczarowanie. Jednak jeśli jesteś niezadowolony powinieneś niezwłocznie o tym porozmawiać z swoim prawnikiem lub jeśli masz z tym problem zrezygnować z jego usług. Takie rzucanie słów niczemu nie służy. Z drugiej strony nie widzę żadnego zainteresowania aby poprawić naszą sytuację ze strony organów państwowych. Jak nie będziemy walczyć razem to nikt nawet nas nie zauważy.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5

Oni tak działają jak ta zbiórka:)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Te Wasze kancelarie to Was doją od 2 lat i g z tego macie.
Albo mecenas chory, albo nie odbiera albo każe czekac ! To jest wsparcie ?
Oni powinni być w sądzie i u nadzorcy raz w tygodniu a do WBS napierd... pismo za pismem. Wy myślicie, że oni cos robią.?
Czym dłużej to trwa tym więcej zarobią
Powodzenia !!
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0

Są dwie duże grupy nabywców reprezentowane przez kancelarie RURP z Sopotu i NG z Gdańska. Można sprawdzić warunki i przyłączyć się.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Ok, ja tez napisze
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

W piątek jestem umowiony do prawnika i będę coś działać w tej sprawie.
Ale im więcej osób się dołączy myślę,ze będzie lepszy efekt. W pojedynkę słabo coś osiągnąć. Jedna osoba na 60 pisze skargę hmm.. To tak jakby nie było problemu
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

No napewno,czeka na innych jak zawsze...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

I jak? Napisales cos?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Popieram !!
Dobry pomysl !!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Mysle, ze to dobry pomysl i mozesz napisac skarge jak najbardziej
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Czy ktoś ma jakiś kontakt z zarządca? Nie dostałem odpowiedzi, a Edyta jak zawsze to samo ma do powiedzenia..czyli nic.. ktoś myślał żeby skargę napisać na jego prace ? Przecież to wszystko jest tak przedłużanie w czasie, że zaraz nam powiedza 8tys za m2..
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Co ma pytanie dotyczące pieniędzy ze zbiórki z dowartosciowaniem się?! Interesuje mnie co się stało z moimi pieniędzmi, które w jakimś stopniu miały się do czegoś przyczynić..np do tego żeby zagospodarować teren wokół mieszkania które chce sprzedać.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

też jestem ciekawy, co? utopiłem w tej zrzutce 400 zł, ale jakoś powstrzymuję się z docinkami, czemu to ma służyć? dowartościować się?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Co z pieniędzmi ze zbiórki?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Żal mi tak zgorzkniałego człowieka. Zamiast spędzać czas z najbliższymi woli dogryzać doświadczonym przez los.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Co to? Człowiek człowiekowi najwiekszym wrogiem. Śmiać sie z czyjegos nieszczescia. Karma wraca
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1