Osiedle Hiszpańskie

Osiedle Hiszpańskie powstaje w południowej części Gdańska, pomiędzy potokami Kozackim i Oruńskim.

W odległości kilkuset metrów od inwestycji znajduje się duży węzeł handlowo - usługowy: Morski Park Handlowy jak również sklepy spożywcze i punkty usługowe.

Dojazd do centrum Gdańska jest ułatwiony dzięki bliskości arterii Armii Krajowej, przemieszczenie się po całej aglomeracji umożliwia ...
przeczytaj więcej o inwestycji
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 37

Zgadzam się, że sady nie pomagaja ale są sposoby nacisku a ja nie odczuwam by nasza kancelaria cos w tej sprawie uczyniła
Słodkie pierdzenie nie przekonuje mnie wgl
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Rozumiem twoje rozczarowanie. Jednak jeśli jesteś niezadowolony powinieneś niezwłocznie o tym porozmawiać z swoim prawnikiem lub jeśli masz z tym problem zrezygnować z jego usług. Takie rzucanie słów niczemu nie służy. Z drugiej strony nie widzę żadnego zainteresowania aby poprawić naszą sytuację ze strony organów państwowych. Jak nie będziemy walczyć razem to nikt nawet nas nie zauważy.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5

Oni tak działają jak ta zbiórka:)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Te Wasze kancelarie to Was doją od 2 lat i g z tego macie.
Albo mecenas chory, albo nie odbiera albo każe czekac ! To jest wsparcie ?
Oni powinni być w sądzie i u nadzorcy raz w tygodniu a do WBS napierd... pismo za pismem. Wy myślicie, że oni cos robią.?
Czym dłużej to trwa tym więcej zarobią
Powodzenia !!
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0

Są dwie duże grupy nabywców reprezentowane przez kancelarie RURP z Sopotu i NG z Gdańska. Można sprawdzić warunki i przyłączyć się.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Ok, ja tez napisze
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

W piątek jestem umowiony do prawnika i będę coś działać w tej sprawie.
Ale im więcej osób się dołączy myślę,ze będzie lepszy efekt. W pojedynkę słabo coś osiągnąć. Jedna osoba na 60 pisze skargę hmm.. To tak jakby nie było problemu
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

No napewno,czeka na innych jak zawsze...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

I jak? Napisales cos?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Popieram !!
Dobry pomysl !!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Mysle, ze to dobry pomysl i mozesz napisac skarge jak najbardziej
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Czy ktoś ma jakiś kontakt z zarządca? Nie dostałem odpowiedzi, a Edyta jak zawsze to samo ma do powiedzenia..czyli nic.. ktoś myślał żeby skargę napisać na jego prace ? Przecież to wszystko jest tak przedłużanie w czasie, że zaraz nam powiedza 8tys za m2..
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Co ma pytanie dotyczące pieniędzy ze zbiórki z dowartosciowaniem się?! Interesuje mnie co się stało z moimi pieniędzmi, które w jakimś stopniu miały się do czegoś przyczynić..np do tego żeby zagospodarować teren wokół mieszkania które chce sprzedać.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

też jestem ciekawy, co? utopiłem w tej zrzutce 400 zł, ale jakoś powstrzymuję się z docinkami, czemu to ma służyć? dowartościować się?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Co z pieniędzmi ze zbiórki?

Żal mi tak zgorzkniałego człowieka. Zamiast spędzać czas z najbliższymi woli dogryzać doświadczonym przez los.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Co to? Człowiek człowiekowi najwiekszym wrogiem. Śmiać sie z czyjegos nieszczescia. Karma wraca
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Wyjątkowa kanalia

Jak tam choinki w Waszych nowych mieszkaniach, przyjęły się?;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6

Konkret była wasza zbiórka żeby wam pomóc. Nawet pieniędzy które ludzie dali by jakoś pomóc nie upilnowaliscie... fakty macie takie że w październiku miało ruszyć A nie ruszy przez najbliższy rok. Dalej czekajcie na emaile od dewelopera.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2