Osiedle Hiszpańskie

Osiedle Hiszpańskie powstaje w południowej części Gdańska, pomiędzy potokami Kozackim i Oruńskim.

W odległości kilkuset metrów od inwestycji znajduje się duży węzeł handlowo - usługowy: Morski Park Handlowy jak również sklepy spożywcze i punkty usługowe.

Dojazd do centrum Gdańska jest ułatwiony dzięki bliskości arterii Armii Krajowej, przemieszczenie się po całej aglomeracji umożliwia ...
przeczytaj więcej o inwestycji
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 37

albo właściciel zabiera co jego
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ściagają blaszane ogrodzenie dzisiaj or rana wiec miejmy nadzieje ze jest to początek kontynuowania budowy
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Tak.
W poniedziałek ...
Moze w końcu dobiorą się do d.... wbs - owi
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Czy ktoś otrzymał pismo z prokuratury Warszawskiej?

Pożyjemy - zobaczymy. Tak łatwo się nie poddamy. My już tyle zdrowia, czasu i pieniędzy na to straciliśmy, że takie gadanie na nas nie robi wrażenia.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

To rozwiąż umowę...zobaczysz czy wyjdziesz na tym lepiej?! Wkładu nie dostaniesz, kapitał bank otrzyma lub nie, więc plać odsetki za nawet już nie twoje mieszkanie

Re: Mma

Ale nie kupowalismy w tym roku tylko 2 lata temu. Nie obchodzi nas po ile teraz chodza mieszkania. Jeśli dla Ciebie 2tys za metr dodatkowo to nie ma dramatu to dopłaca też do mojego mieszkania. Bo bank już mi kredytu nie udzieli! A jeszcze zostaje wykończyć mieszkanie dodatkowe kilkadziesiąt tysięcy.. podać Ci nr konta?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mma

Madrzycie się tutaj czego nie zrobicie, ani złotówki do dopłat etc. Rozwoazcie umowę A zostaniecie bez niczego. A przepraszam z odsetkami i kapitałem który nigdy do was..tzn do banku który udzielił wam pożyczki szybko nie wróci, albo i wcale. A kredytodawca będzie chciał swoje pieniążki, więc płacić płacić i płacić! Szambo się rozlało. Kupiłem mieszkanie za ponad 4, A finalie za ponad 6 to i tak bez tragedii jak.na obecny rynek.
I druga sprawa ważniejsza..co się.dzieje z środkami z zrzutka.pl, kto przytulił?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

U mnie tez odpowiedzi brak ale zatem poczekajmy do jutra.

Jutro maja być odpowiedzi w formie @
Nadzorca przez 4 inwest ma przekazac każdemu nabywcy odpowiedz

Wszyscy jedziemy na tym samym wózku. Mi również nie odpisał. Dlatego pisałem już wielokrotnie, że cierpliwość jest najważniejsza.
Trzeba im teraz patrzeć na ręce a nie tylko dopłacać i dopłacać...
Najpierw obiecane wznowienie budowy w IV kwartale co wyglada już mało realistycznie!

Komus zarządca w ogóle odpisał? Bo mi nie..

Niech wyciągają skurczy...y pieniądze z banku!Kryzyz na świecie,skąd mam wyczepac dodatkową kase???Została mi
1 transza do spłacenia...ok,ale następny kredyt brac???Porąbało ich!!!Za taki syf co zrobili,dokładnie- ja z umowy się wywiązałam.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Prawda jest taka, że jeśli stracę to tylko tyle ile wpłaciłem do tej pory a ty widocznie chcesz wrzucać deweloperowi nadal do worka tyle ile się da, nie dostając w zamian żadnej gwarancji.
Gratuluje optymizmu. Zarządca tylko czeka na kolejne środki a kwestia upadłości jest nadal bardzo realna. Proste pytanie do przedmówcy - wolisz stracić 200 czy 400 tys?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

A Ty zostaniesz z niczym przy takich mądrościach moze po kilku latach dostaniesz parę procent albo nic ..
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

Nie zamierzam odstępować od umowy, którą legalnie sporządziłem 3 lata temu i się z niej nadal wywiązuje. Dodatkowo nie wpłacę nawet złotówki dopóki nie zobaczę efektów i ruchu na placu budowy. Jeśli większość podobnie jak ja nie zgodzi się na tak absurdalne dopłaty to nasz drogi Pan Zarządca pozostanie w sytuacji patowej, gdyż sam nie ma prawa rozwiązać jakiejkolwiek umowy.

No dobra a ten zarządca z sądu to tez krętacz?

a co ma być? listopad się kończy, zacznie się grudzień, święta, nowy rok, dużo dni wolnych, przecież oni w tym roku tego nigdy nie zaczną, będzie dobrze, kiedy późną wiosną zaczną, jeżeli w ogóle takiego faktu doczekamy, to krętacze delikatnie mówiąc.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

I co dalej z budowa, IV kwartal juz dawno sie zaczął

Nadzorce pogonił bank to przyszedl do biednych pokrzywdzonych ludzi
,, może tu będzie łatwiej,,