Osiedle Hiszpańskie

Osiedle Hiszpańskie powstaje w południowej części Gdańska, pomiędzy potokami Kozackim i Oruńskim.

W odległości kilkuset metrów od inwestycji znajduje się duży węzeł handlowo - usługowy: Morski Park Handlowy jak również sklepy spożywcze i punkty usługowe.

Dojazd do centrum Gdańska jest ułatwiony dzięki bliskości arterii Armii Krajowej, przemieszczenie się po całej aglomeracji umożliwia ...
przeczytaj więcej o inwestycji
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 37

Ja też im nie zapłacę z czego mam wziąść 120tys Oszaleli wszyscy po wpłacamy i się zawiną z naszymi pieniędzmi robią nas w konia jak się da a umowy na pewno nie rozwiąże z nimi ciekawe co mi zrobią
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja natomiast z wielkim bólem serca zostanę przy dopłatach o ile tym razem zostanie to poparte solidnym harmonogramem budowy. Nie zamierzam dopłacić nawet złotówki jeśli nie zobaczę pierwszych efektów. Prawda jest taka, że jak odstąpicie od umowy to zostaniecie z niezapłaconym kredytem, brakiem wkładu i zostaniecie przy wynajmie. A ceny na rynku mieszkaniowym nie będą już niższe!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Czyli zostaniesz bez mieszkania i bez pieniędzy na długi czas. No przecież od ręki ci kasy nie oddadzą.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Napisali mozna rozwiazac umowe deweloperska czyli co dokładnie z czym to sie wiaze?

Moje dopłaty to 110 tys przy 46 m2

A kogoś w ogóle jest stać na dopłaty?

a gdzie jest napisane, że zwrócą wpłacone pieniądze, w piśmie nic o tym nie jest napisane, mogą powiedzieć, że pieniądze są w WBS i tam proszę się zwrócić

Mnie ciekawi to jesli nikt nie dopłaci tych ogromnych pieniedzy to skad wezma na zwrot wkladu?

Jeśli nadal jestes zainteresowany kontynuacja budowy

Jest napisane
Transze wedle etapów budowy

A co z transzami które nie zostały wpłacone? Ktoś coś wie ?

Nasze ,,orly,, prawnicy maja pole do popisu!!

Kase biorą niech jada do nadzorcy.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dosłownie z pisma. Nie ma żadnych dokładnych dat o dokończenie budynku. Tylko są pod warunkiem.....I jeżeli....
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

W przypadku osób, które nie zamierzają uiścić wskazanych dopłat, mogą one rozwiązać umowę deweloperską i nie uciszać wpłat, w postaci nie doplaconych środków, wynikających z tej umowy.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

I jak czy nie doplace to mi oddadza wklad?

Jak oni moga chciec 2tys skoro budynek jest w ponad 80% ukonczony?

54metry.Wychodzi na to że 2 tys zł za metr.

Chyba żartujesz? Ja jeszcze pisma nie otrzymalem, czekam... A ile masz m2?

Dostałem list od zarządu z wysokoścą dopłat. Bardzo duże dopłaty. Mam dopłacić 120 tyś zł.

Dowiedz się u źródła i napisz. Nie licz ,że ktoś zrobi to za ciebie... Jakby wszyscy tak robili, to już dawno nie byłoby szansy na dokończenie tego bałaganu.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0