Osiedle Hiszpańskie

Osiedle Hiszpańskie powstaje w południowej części Gdańska, pomiędzy potokami Kozackim i Oruńskim.

W odległości kilkuset metrów od inwestycji znajduje się duży węzeł handlowo - usługowy: Morski Park Handlowy jak również sklepy spożywcze i punkty usługowe.

Dojazd do centrum Gdańska jest ułatwiony dzięki bliskości arterii Armii Krajowej, przemieszczenie się po całej aglomeracji umożliwia ...
przeczytaj więcej o inwestycji
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 37

Prawda...doplaty będą duze
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mieszkania raczej będą. Ale najpierw trzeba bedzie do nich dopłacić bo inaczej nie mają za co ich dokończyć.... zaraz wyjdzie na to, ze mogliśmy kupić mieszkania w centrum za taka cenę... obyśmy się nie przerazili doplat
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Musi byc dobrze, przeciez nie bez powodu jest sanacja i Nadzorca zeby to wszystko jakos ogarnął. Jeszcze musimy poczekac ale mysle, ze beda mieszkania.

Na prawdę wam współczuję. Nikt do końca nie zna prawdy jaka ktoś tam kryje. Mam nadzieję że w końcu budowa ruszy i tego wam życzę. Fajnie by było jak by osiedle zostało dokończone choć na infrastrukturę to już chyba nie ma co liczyć. Na pewno nie będzie wyglądało jak na broszurkach ale chociaż właściciele powinni dostać to za co zapłacili.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zawsze można zadzwonić do Pani Edyty i się dowiedzieć co dalej. Ogólnie jest lipa... w październiku na pewno nikt nic nie zacznie.. najpierw czekają na dopłaty od nas żeby cokolwiek ruszyć! O doplatach sie niedlugo dowiemy. A dopłaty nie będą małe..bank nie chce oddać naszych pieniędzy.. Ja się zastanawiam jak bank może trzymać nie swoje pieniądze i żadne instytucje nie mają na nich wpływu i nie mogą tych pieniędzy wyciągnąć.. Ogólnie jest słabo. Może trzeba pojechać pod bank z telewizją i zrobić dym ?????? Chyba że wszystkich stać na dopłaty.
Mnie raczej nie stać...
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Gdzie tak powiedział? Tak zaczynają że nawet nie ma ochrony, która pilnuje tego bajzlu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Przecież deweloper wyraznie powiedzial zaczynaja w pazdzierniku
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Napisal tak zeby ludzi zdenerwowac
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Właśnie prosze napisac skad taka informacja?

Potwierdzone gdzie ?

Potwierdzone inf. budowa póki co nie ruszy. Brakuje środków
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: Paweł

Oczywiscie nikt nic nie wie
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Paweł

Kiedy będzie jakieś spotkanie poszkodowanych w spawie budowy osiedla Hiszpańskiego ?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Paweł

Napisałem odpowiedź podałem nr telefonu ale została usunięta ,mam nadzieję że została przekazana Prokuraturze ,Policji itp. organom

Ci co od nich kupiłeś mieszkanie!

Kto tak Ci powiedział?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

1500-2000 za metr

Tzn ile?

Naprawdę duże dopłaty!!!

I co myslicie, ze ruszy w pazdzierniku?