Osiedle Hiszpańskie

Osiedle Hiszpańskie powstaje w południowej części Gdańska, pomiędzy potokami Kozackim i Oruńskim.

W odległości kilkuset metrów od inwestycji znajduje się duży węzeł handlowo - usługowy: Morski Park Handlowy jak również sklepy spożywcze i punkty usługowe.

Dojazd do centrum Gdańska jest ułatwiony dzięki bliskości arterii Armii Krajowej, przemieszczenie się po całej aglomeracji umożliwia ...
przeczytaj więcej o inwestycji
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 37

Ja mam 3 domy i jeżdżę Lamborghini Aventadorem. Ale udzielam się na forum bo tak mi się podoba. Nie wierzcie we. Wszystko co ktoś anonimowy pisze na forum. Nie łykajcie wszystkiego co wam przestawi opowieści bez pokrycia wyimaginowanego internetowego życia.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ludzie mają tragedie życiowe kredyty na karku mieszkają gdzieś po działkach czy po rodzinie a typ pisze hahaha co to ma być . Wybudowałeś rodzicą dom i dobrze niech żyją w nim szczęśliwie i zdrowo ale pomyśl jak by to twoi rodzice byli w sytuacji ludzi choćby takiej jak było to pokazene w telewizji. Nie śmiej sie z czyjejś krzywdy bo zycie jest długie . A karma zawsze wraca !
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zostala sprzedana działka no i dobrze, bedzie na dokonczenie budynku 3
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Potrzebuje pomocy. .. psychiatry
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Polski cebulak . Cieszyć się z czyjejś krzywdy . Polak Polakowi katem
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Parę dni temu mądra głowa napisała że nie będzie realizowana nową inwestycja dopóki nie powstanie 3 blok bo plany na to nie pozwalają. A tu niespodzianka. Pozwolą plany i bardzo duze osiedle powstanie obok huszpanskiego. Która reklama wisi 4 lata? Chyba ta bloku numer 3 ktory stoi jako pustostan..haha.
Osiedle na przeciwko bloku nr 2 powstanie szybciej niż blok nr 3 osiedla hiszpańskiego. A czy na garnuszku mamy, raczej nie, bo za wynajem dwóch mieszkań w bloku barcelonka wybudowalem rodzicom dom, a jak chcecie to jeszcze jedno mam na sprzedaż, jak zdolność jeszcze macie to wam sprzedam gotowe pod klucz...haha
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5

Re: Koniec

Chaty będą a on dalej będzie tłuk k....u mamy
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie przejmuj się nim to na pewno następny cwaniak który siedzi u mamy na garnuszku...i się mądrzy...

To wisi juz od 4 lat.
po co Ty to piszesz deklu
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

A co ma budynek nr 3 do nowej inwestycji?

Koniec

I co powstanie nowe osiedle. Oficjalna reklama z planem budowy wisi na plocie przy szlabanie. Gdzie ci wszyscy znawcy planu inwestycji. Hahah to koniec dla bloku nr 3
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Możesz napisać jaki Sąd? Możecie swojej kancelarii prawnej podać mój telefon ewentualnie samemu zawiadomić sąd czy prokuraturę że chcę złożyć zeznanie tel. mój macie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Myślę, ze jakby to miało nastąpić w październiku to byśmy dostali informacje. A tu nic.. cisza..
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Byłoby pięknie jakby zaczęli w październiku
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

dla każdego lokalu dopłaty mają być indywidualnie określone
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Co za dziecinada. Jak w zabawie w podchody. Zamiast rozmawiać i szukać rozwiązania wysyłanie pism i budowanie przewagi. Lipa.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

ile?

A dopłaty są bardzo duże...

Tak budowa ma ruszyć w październiku, ale najpierw wszyscy dostaną pisma z wysokością dopłat

W pazdzierniku rusza budowa
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1