Osiedle Hiszpańskie

Osiedle Hiszpańskie powstaje w południowej części Gdańska, pomiędzy potokami Kozackim i Oruńskim.

W odległości kilkuset metrów od inwestycji znajduje się duży węzeł handlowo - usługowy: Morski Park Handlowy jak również sklepy spożywcze i punkty usługowe.

Dojazd do centrum Gdańska jest ułatwiony dzięki bliskości arterii Armii Krajowej, przemieszczenie się po całej aglomeracji umożliwia ...
przeczytaj więcej o inwestycji
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 37

Do normalnych ludzie z Hiszpańskiego omijajcie to forum sami widzicie ze to wylęgarnia zawiści cwaniactwa to są jednostki co w realu nie potrafią rozmawiać ze sobą i nikt nie chce rozmawiać z nimi. Najlepiej na forum tam są kimś. Jak się spotkacie to będziecie samoloty podziwiać bo nie pogadacie o sprawie. W większości mieszkają tam fajni,spokojni,pracowici ludzie którzy ciężko pracują na rodziny i na swoje mieszkanka. Pozdro i szacunek dla dobrych ludzi będzie dobrze ..:)
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 4

To ja widzę że tutaj mamy prawdziwy monitoring co o 6 już w okno patrzy i pożar widzi! Ja wystarczy że wychodzę z domu i widzę ciągle te same samochodu pod płotem... sam napisałe/as że samochód w leasingu itd a teraz że nie ważne jaki... przeczysz...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jaka bajke? Jesli chcesz uslyszec bajke to zadzwoń do banku albo dewelopera. Nadzorca jest z sadu.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jeśli to twój interes, to idź i porozmawiaj, bo dokładnie wiesz kto, co i jak (ah ten monitoring nie zawodzi). I nieważne jakie to auto nowe, starsze, sr*kie czy owakie bo z tym masz problem widać.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Straż wjechała i była przy palącym się aucie . Co nie zmienia faktu, że auta pod blaszanym płotem nie powinny stać, bo utrudniają przejazd.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

A.z drugiej strony....troszke to jednak moja sprawa. Bo jeżeli ma się stać komuś krzywda, w tym mojej rodzinie tylko dlatego że 20leti samochód w leasingu ma blokować drogę służbą..to jest chyba mój interes
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

A przepraszam ty tutaj do mnie piszesz o samochodzie spod płotu... no fakt...ne moja brocha że ktoś nie potrafi żyć między ludźmi i normy społeczne go nie dotyczą.
Podtrzymuje zmień firmę, alno doinwestuj jesli to twoja bo toyoty i vw 20leni w leasingu trochę wstyd!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Stary "Francuz" na leasingu...haha! Faktycznie zazdroszczę, poza tym biedna firma jak 2000r bierze na kredyt!
P.S. człowieku przytoczyłem ten samochód jako przykład tego że straż nie mogła wjechać Na teren osiedla ugasić bo droga pożarowa była zastawiona! Włącz myślenie!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Znajdź sobie ambitniejszą pracę niż monitoring osiedlowy i włażenie w cudze życie czy posiada kredyt czy nie. Wylewasz swoje frustacje chyba z zazdrości, bo blachy z wawy kłują w oczy, może to auto w leasingu. Dostanie mandat albo go odholują to się nauczy.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

...jak chcesz usłyszeć nową bajkę na dobranoc...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

Samochód nie mój...jakiegos warszawiaka co na "bogato" wakacyjny kwadrat 20km od morza wynajął..hahah! Poza tym samochód będzie stał aż się nie rozpuści.
Tylko następnym razem straż nie dojedzie nie do samochodu tylko do mieszkania to bedzie płacz i stakanie bo społeczniaki na kredycie mają problem z życiem między ludźmi... kamer nie będzie bo tacy jak ty xyz jęcza i stekaja że będzie 50zl więcej do czynszu i kredyt się nie zamknie...
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie twoje auto to nie interesuj się. Po co kamery tutaj, niektórzy za osiedlowy monitoring robią.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5

Dziwią mnie takie pytania na forum.
Jest nadzorca, jest numer telefonu na stronie.
Można zadzwonic i zapytać...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Kiedy ruszy budowa?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Internet od takich rzeczy...adres znasz idź zwróć uwagę, a nie przez Internet. Napisz jeszcze o dzbanach, głównie o jednym co jeździ samochodami służbowym i napina się jak balon mieszkając z rodzicami i parkuje przy plocie na drodze pozarowej. Dojdzie do tragedii zapali się mieszkanie nie samochód to "inteligencja zrozumie ze sa miejsca wyznaczone, a i naprzeciwko bloku 65 jest sporo wolnych miejsc, że znowu straż nie przejedzie. Tylko trzeba przy samych drzwiach od m na kredyt
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 6

Sąsiadko z pod nr. 46 jak wzięłaś wózek sklepowy z lidla i przyprowadziłaś go tutaj pod blok to odprowadź go z powrotem, a nie robisz śmietnik pod blokiem czy wolisz żeby zgłosić sprawę na policję
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 1

Skad wiesz, ze beda?
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Wer

Rok Na pewno...ale chaty beda
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

Wer

Ile jeszcze bedziemy czekali..?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

To jest ten koleś dzięki któremu WBS wycofał komornika z mieszkańców
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3