Osiedle Hiszpańskie

Osiedle Hiszpańskie powstaje w południowej części Gdańska, pomiędzy potokami Kozackim i Oruńskim.

W odległości kilkuset metrów od inwestycji znajduje się duży węzeł handlowo - usługowy: Morski Park Handlowy jak również sklepy spożywcze i punkty usługowe.

Dojazd do centrum Gdańska jest ułatwiony dzięki bliskości arterii Armii Krajowej, przemieszczenie się po całej aglomeracji umożliwia ...
przeczytaj więcej o inwestycji
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 37

No to prawda, że nie chce się wierzyć, że można być tak naiwnym zeby wpłacać kolejne pieniadze na wymyślonego dziennikarza.
To genialny pomysł na zarobienie szybko pieniędzy
Jeszcze kilka takich akcji i mieszkanie się zwroci
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

Az po prostu nie chce się wierzyć jacy podli z Was ludzie którzy piszą takie rzeczy. On jako jedyny cos robi a wy siedziecie na d*pie i nie robicie kompletnie nic , ciekawe z czego będzie dokończony pewnie jest z 30mln długu a na dokończenie 0
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 6

Dogadywał się z WBS ale go występowali :)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

To prawda, bo on nie chce dokonczenia budowy tylko kase, a budynek i tak zostanie skonczony
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

nie dajcie się naciągnąć na kolejne wpłaty na jakieś zrzutki.
Przeciez Pan Jacek i jego klakierzy to naciągacze
Ja dałam się namówić na prawników a oni nic nie zrobili !! Teraz kolejne pieniadze na fanaberje przemadrzałego krasomówcy
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: Osiedle Hiszpańskie

Ale wieśniak z Ciebie. Kozak jak cholera. Twardziel że hej. Niesamowite. Jestem po stronie sąsiadki. Pzdr
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Dzien dobry, czy TNS cos robi? Kiedy znowu ruszy budowa?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

jakby komuś zacięło się coś na kopiuj wklej pewnie to samo grono w dalszym opracowaniu tej samej debaty. Temat ukryty w temcie, a to co na wieszchu to widać ale dla tych co więcej oleju w głowie mają
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 0

Na prawdę ? Czytam takie komentarze i po prostu jedyne co można pomyśleć to dno. Człowieku, takie sprawy załatwia się personalnie nie na forum to jedno, drugie Pani nie jedyna ka psy w tym bloku, a mam wrażenie, ze jako jedyna reaguje na ich szczekanie i próbuje uciszyć. Jeśli tak bardzo przeszkadzają Panu/Pani psy to proszę zająć się tez sąsiadami , których psy szczekają po nocach na balkonach/w ogródkach i tymi, który nie sprzątają po swoich psach notorycznie. Komentowanie wyglądu tej samej sąsiadki, hmmm czy Pan/Pani ma tak nudne życie, ze zajmuje się życiem innych nie swoim ? Na prawdę polecam troszkę wyluzować i zrobić coś dla Siebie, człowiek wtedy jest mniej sfrustrowany i żyje się lepiej :) a Panią z pieskami pozdrawiam i życzę dużo siły :)
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 15

Zebys wiedzial, ze piekne
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 1

piękne osiedle
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 2

Brawo! Mądrze napisane! Pozdrawiam Panią i Piękne pieski. Sąsiadka z pierwszej klatki
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 10

A tak w nawiasie to ciekawy sposób zwrócenia na siebie uwagi i niby przy okazji wygląd. Nie ma jak to zranione uczucia. Widać jakie towarzystwo wzajemnej adoracji się zebrało na forum uuu jeszcze tacy co nie mają mieszkań na kredyt i w Gdańsku się urodzili. Pełna kultura tylko słoma z butów wystaje. Pozazdrościć dobrego wychowania i życia na poziomie. To pewnie Ci co w centrum miasta mieszkają i dopiero kasy dali za aprtemanty i jeszcze gotówką płacili to dopiero sie czują jak królowie życia. Aż strach pomyśleć, a gdzie tu życie sasiedzkie w bloku i jakieś wzajnemne poszanowanie. Gratuluję głupoty. Dołączam do grona ludzi którzy się przedstawiają jako anonimy:)
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jak najbardziej, Pani przynajmniej reaguje na zachowanie swoich psów, a co niektórym szczekanie dwoch yorkow na całe osiedle sprawia satysfakcję i uśmiech na twarzy. Poziom wypowiedzi pana2ktory na własnym m za kredyt udaje miastowego...pozimom dna i adekwatny do niektórych z tego bloku. Życzę Pani miłego dnia i gratuluję metamorfozy na duży plus! Sasiad!
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 16

Niech się Pani nie przejmuje w tym bloku , dużo ewenementów mieszka ,ma Pani swój ogródek i psy mogą szczekać ile chcą , przynajmniej Pani po swoich sprząta w przeciwieństwie do niektórych...
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 14

https://zrzutka.pl/easb36
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 3

Witam,

bardzo przykro się to wszystko czyta...
Psiaro? Ma coś z głową?
Skąd w Was ludzie tyle jadu? Nie można było przyjść i jak człowiek sprawę wyjaśnić...tylko trzeba wypisywać na forum komentarze pełne nienawiści? Jakie to bohaterskie... Jak to się dzieje, że sąsiedzi mieszkający obok moich psów nie słyszą a ktoś inny już tak? Zapytałam sąsiadki z mojego piętra, która była cały czas w domu czy moje psy były ostatnio uciążliwe podczas mojej nieobecności i okazało się, że były cicho...inny sąsiad też to potwierdził, więc skąd ten hejt? Jak psy są w ogródku to naturalne jest, że pilnują swojego terenu i jak ktoś się zbliża do ogrodzenia to szczekają. Taka jest psia natura. Jak tylko zaczynają hałasować to je wołam do domu. Ciszy nocnej nie zakłócają. Inne psy na osiedlu też szczekają, więc coś się człowieku do mnie przyczepił? Moje psy wścieklizny nie mają..za to co niektórym zupełnie brakuje kultury osobistej i tylko na ekranie monitora potrafią gwiazdorzyć. Teraz dodatkowo jeszcze oceniasz mój wygląd...jakim prawem? Jak Ci się nie podobam to się nie patrz a jak zazdrościsz mi sylwetki to sam zadbaj o siebie a może nie będziesz taki sflustrowany. Ja beszczelnie pyskuje? Komu, kiedy? Proszę napisać, bo ja takiej sytuacji nie pamiętam. Sama się chętnie dowiem! Zawsze staram się być miła, ale są pewne granice i tak traktować się nie pozwolę. Wcale bym się nie zdziwiła jakby te komentarze pisała ta sama osoba. Jeżeli znowu to ten sam sąsiad mi dokucza co ostatnio to zgodnie z obietnicą sprawę skieruję na policję. Jednocześnie wyznaczam nagrodę dla osoby, która coś w tym temacie wie i udzieli mi informacji. Bardzo proszę o bezpośredni kontakt. Anonimowość zostanie zapewniona.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 18

Tak ruszyło się...strzyga w oknie,nietoperze I szczury w rurach.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 9

Powiedzcie lepiec czy cos sie ruszylo w sprawie budynku B3? Beda te mieszkania?
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3

powiesz*
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0