Osiedle Hiszpańskie

Osiedle Hiszpańskie powstaje w południowej części Gdańska, pomiędzy potokami Kozackim i Oruńskim.

W odległości kilkuset metrów od inwestycji znajduje się duży węzeł handlowo - usługowy: Morski Park Handlowy jak również sklepy spożywcze i punkty usługowe.

Dojazd do centrum Gdańska jest ułatwiony dzięki bliskości arterii Armii Krajowej, przemieszczenie się po całej aglomeracji umożliwia ...
przeczytaj więcej o inwestycji
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 37

Myśle ze to sprawa mieszkańców bloku 67 , rzeczywiście pijana matka leżąca na ławce nie jest fajnym widokiem ale te forum chyba tego nie dotyczy, dzisiaj na budowie w dalszym ciągu nikogo nie ma z tego co widziałam przez ostatnie dni jest więcej rynienek i są zabezpieczone okna , myśle ze może chodzić o przygotowanie pod ciegiełki.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 5

Kogo nazywasz patologa kolego bawiace sie dzieci czy pilnujacych ich rodzicow .zastanow sie zanim cos napiszesz.gdyby z tylu budynku byl plac zabaw tak jak bylo w planach wszyscy korzystajacy z niego byliby dla ciebie patologia?!jesli obrazasz ludzi to miej odwage do nich zejsc i im to powiedziec.anonimowo na forum kazdy jest madry.strasznie prymitywne zachowanie kolego
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 2

Uuu jaki kozak... To juz z budynku 69 jesteś to było trzeba sie określić, a nie bawisz sie w wypisywanie bzdur na forum. Jakbyś wiedział to na ławce nie przesiaduje tylko Orunia. Taki mądry jesteś to czemu nie przyjdziesz i nie zwrócisz uwagi osobiście, a nie wylewasz tu swoje frustracje bo gęby nie potrafisz otworzyć w normalnej sytuacji. Wracaj lepiej do siebie na wieś...
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

Widziałeś zapis umowy dotyczący budynku 69, wiesz kiedy według umowy nastąpić miał planowe oddanie mieszkan? Poczytaj o umowach deweloperskich i zasadach odstąpienia od nich i umów kredytowych. Stracę dotychczasowe wpłaty, ale nie zamieszkam między takimi ludźmi, gdzie swoje małe m4 uważają jak dom z ogrodem...
Uczysz mnie polszczyzny, bo zjadło mi litere, a sam piszesz "do informuj się". Nie dziwię się że się z was śmieją. Bez odbioru gwiazdy własnych mieszkań...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5

Teraz to sobie możesz odstąpić od umowy ... Do informuj sie lepiej za nim coś napiszesz. Nie bądź śmieszny
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Pisze sie z czymś takim a nie z czym
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Całe szczęście stracę parę groszy ale odstąpię od umowy pod blok 69... byłem parę razy, swoje zobaczyłem...podzikuje przyjeżdżać kolejny raz...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

To przyjedz się dowiesz wiesniaku
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Sprawiedliwy pisze się patologią, a nie patologja..no Orunia jak nic!!!:D

Poza tym z tej grupki śmieje się reszta mieszkańców, więc wolę być w tej drugiej grupie
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

Nie chce się utożsamiać z czym takim

Pewnie to mieszkaniec bloku 67 jakiś burak któremu wszystko przeszkadza

Sam jesteś patologją nie wypowiadaj się tu jak masz jakiś problem zapraszam pod blok
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

możliwe, jeżeli tam mieszkasz, to gratuluję wrażenia mieszkania na "Starej Oruni", wszystko na to wskazuje, że mnie to już chyba ominie
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Przy parkingu koło wiaty smietnikowej 67 ławeczka i piaskownica..haha
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

to przykry widok, tylko, ze ja nigdzie nie widziałem tam piaskownicy
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

A tak poza tematem jeżeli macie możliwość sprzedaży, odstąpienia od umowy to robię to...to osiedle niczym nie różni się od.starej części Oruni. Grile na parkingu, dzieciaki biegają na boso uwalone na buziach, rodzice przy piaskownicy miejsce spotkań...patologia

Nie ma nikogo
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Są jakieś prace na budowie ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jakie okna ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0