Osiedle Hiszpańskie

Osiedle Hiszpańskie powstaje w południowej części Gdańska, pomiędzy potokami Kozackim i Oruńskim.

W odległości kilkuset metrów od inwestycji znajduje się duży węzeł handlowo - usługowy: Morski Park Handlowy jak również sklepy spożywcze i punkty usługowe.

Dojazd do centrum Gdańska jest ułatwiony dzięki bliskości arterii Armii Krajowej, przemieszczenie się po całej aglomeracji umożliwia ...
przeczytaj więcej o inwestycji
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 37

Budowa znów stoi od 1,5tyg.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 5

Re: Która Prokuratura prowadzi sprawę ?

Prosze zadzwonic do banku WBS i poprosic o zaplate za wykonane prace
Pieniadze sa na koncie banku tylko bank nie chce realizowac przelewow
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 3

Re: Która Prokuratura prowadzi sprawę ?

Nie można m9wic na bank grupa przestępcza!!!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Która Prokuratura prowadzi sprawę ?

Jeden z moich kontrahentów nie zapłacił mojej firmie . Twierdzi że został oszukany przez tą grupę przestępczą, Chciał bym się może dołączyć.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 7

Brawo 4 invest tak trzymać
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Rusztowanie postawione już z bocznej strony budynku od rental parku
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

Dziś pod budynkiem pojawiło się rusztowanie :).
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mma nie warto z nim konwersowac to Human.
Dziś byli robotnicy prace trwają
Pozdrawiam Mm a
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

~Mma na mnie pracują takie szczury jak Ty a jak się mogę bawić słoiku hahaha
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

I tak na zakończenie..."zaczoł, wiezyc, krawaciazu" 3 wyrazy, 3 błędy....rodowity proszę zainwestuj w słownik!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Według statystych(takie wykresy) życie w trójmieście jest jednym z droższych, jak.nie najdroższe w Polsce. Widać że nigdy nie pracowałeś w korpo i nie znasz standardów krawatowych! Poza tym normalni ludzie chyba są teraz w pracy, chyba że jak ja masz możliwość w czasie pracy na załatwienie spraw prywatno-internetowych?!;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nigdy nie miałem psa, utrudnia mi w życiu krawata. Powtarzam perspektywa zza okna jest ograniczona:)

~Mma z pieskiem chodziłeś krawaciażu który nie było Cię stać na życie w swym rodzinnym mieście to przyjechałeś do Gdańska krawacie
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Brniesz w zła stronę pajacu. Nie będę się z toba napinal w sieci, bo zapominasz chyba się wylogowac do realnego świata żołnierzu. Nie siej fermentu tylko czasami wyjdź zza ekranu i zobacz co się dzieje wokół Ciebie. Budowa trwa od strony gdzie nie sięgają okna, rzeczywistość ma większą perspektywę niż tylko zza biurka. Ave rodowity
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jest 10.01 stoję przy plocie budowy bloku 3. Dwa samochody, 4 panów pracuje. Więc zaktualizuj dane rodowity poligloto z gdanska

~Mma słoik hahaha chyba krawaciaż!!!! Auto już masz zarejestrowane na GD imbecylu ze stolicy który się panoszysz jak u siebie na osiedlu, wyjdź z bloku i chodźmy to mi pokażesz tych pracujących tam ludzi.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

P.s. A jak usłyszałem że podobno kolega kolegi ochroniarza co pracuje z tym ochroniarzem co pilnuje budowy mówił że w sobotę mają wolne i nikogo na budowie nie będzie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Pisze bo może dlatego że mam okna skierowane w stronę 3 budynku i widzę co się dzieje. Co prawda budowa zaczyna się od strony zewnętrznej osiedla, ale.to pewnie wiesz. A co do tego że jestem "sloikiem", który nie popełniam błędów w ojczystym języku. To z racji yego z rjestem z gdanska to wstydze sie za takich inteligentnych z wolnego miasta...
P.S. najlepszym dialogiem jest obrażanie a nie argumenty... gdańskie standardy
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

~Mma pewnie jesteś z Warmi i Mazur NIL lub NDZ itd że taki mądry jesteś a teraz gdańszczanina od siedmiu boleści udajesz.Dla mnie to jesteś płytki jak woda w kałóży.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

~Mma imbecyl z Ciebie i tyle z tego co widzę, ktoś pisze to co wie i usłyszał a Ty profesorze czepiasz się szczegółów. Może Ty piszesz na tym forum bo jesteś opłacony przez 4 Invest???
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2