Osiedle Hiszpańskie

Osiedle Hiszpańskie powstaje w południowej części Gdańska, pomiędzy potokami Kozackim i Oruńskim.

W odległości kilkuset metrów od inwestycji znajduje się duży węzeł handlowo - usługowy: Morski Park Handlowy jak również sklepy spożywcze i punkty usługowe.

Dojazd do centrum Gdańska jest ułatwiony dzięki bliskości arterii Armii Krajowej, przemieszczenie się po całej aglomeracji umożliwia ...
przeczytaj więcej o inwestycji
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 37

Czy ktos z Panstwa sprawdzal kw tego
Budynku ktory jest budowany ?
Czy ktos nie został dopisany ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dzownila do mnie Pani dyrektor i powiedziała, że budowa zostanie wznowiona na przełomie sierpnia/września. I do końca tygodnia wszyscy powinniśmy otrzymać listy ze szczegółami.

Maila otrzymałam, teraz na dniach mam dostać pismo z wyjaśnieniami.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Czy ktoś otrzymał e-mail od dewelopera? bo na chwilę obecną tylko wydzwaniają i proszą o cierpliwość....

Witam, również jestem przyszłą mieszkanka. Proszę o kontakt osoby zainteresowane, podaję maila: iwo.nova@wp.pl Może powinniśmy się spotkać i wymienić informacje.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Tak, czy Pani również?

Prawdopodobnie odbiór ma być w czerwcu 2019r. Czy Pan jest przyszłym lokatorem tego budynku?

Prawdopodobnie chwilowy kryzys. Mają wznowić budowę i oddać mieszkania z kilkumiesięcznym poślizgiem. Czy ktoś był na spotkaniu i ma więcej informacji??

Budynek nr 3

Czy ktoś coś wie na temat budowy z ostatnim budynkiem na tym osiedlu?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja poprosze namiary :) 797772700 Patrycja
Dzieki ;)

Niestety, z tego co udało mi się dowiedzieć firma 4invest nie wybudowała kompletnie nic.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2

2017-11-21 19:54:01
Ku[piłam mieszkanie w pierwszym bloku i wcale tak nie śmierdzi jak piszecie ,osiedle jest położone niżej niż Piotr i Paweł.Przy odbiorze obecny był niezależny rzeczoznawca wynajęty przeze mnie .Jedyna usterka to rysa na parapecie powstała przy usuwaniu z nich foli.Mierzył dokładnie poziomy itp. Stwierdził iż dawno nie widział tak porządnie wykonanego mieszkania.Jeżeli kogoś interesuje mogę podać dane tego Pana.Więc ,jeżeli tam nie mieszkacie nie piszcie bzdur.
Pozdrawiam
Grazyna
Pani chyvba nie dzisiejsza albo z 4invest budenek 1 i 2 maja problemy na pewno tu bym nie zamieszkał za dużo tu sie dziej .
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

Ku[piłam mieszkanie w pierwszym bloku i wcale tak nie śmierdzi jak piszecie ,osiedle jest położone niżej niż Piotr i Paweł.Przy odbiorze obecny był niezależny rzeczoznawca wynajęty przeze mnie .Jedyna usterka to rysa na parapecie powstała przy usuwaniu z nich foli.Mierzył dokładnie poziomy itp. Stwierdził iż dawno nie widział tak porządnie wykonanego mieszkania.Jeżeli kogoś interesuje mogę podać dane tego Pana.Więc ,jeżeli tam nie mieszkacie nie piszcie bzdur.
Pozdrawiam
Grazyna
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 5

Anonim
2017-10-30 18:40:24
Witam. Jestem mieszkanką Guderskiego 65. Rozumiem problemy z deweloperem, ale interesuje mnie czy w Waszym budynku macie także problemy z administratorem firma Integrum? Bo my nie możemy nic od nich uzyskać. Przeciągają naprawy i nie potrafią nic wymusić na deweloperze i podwykonawcach nawet skoszenie trawnika.
Witam jestem z budynku 67. U nas było zebranie zwołane przez lokatorów dotyczące problemów z budynkiem, deweloperem jak i administratorem. Będziemy chcieli zmienić zarządce bo u nas też jest źle. Z tego co wiemy o waszym budynku to juz dawno zmieniliście zarządce na innego niestety widocznie to tylko plotka... Z naszym budynkiem można skontaktować się przez email guderskiego67@o2.pl

Re: blok Guderskiego

Witam. Jestem mieszkanką Guderskiego 65. Rozumiem problemy z deweloperem, ale interesuje mnie czy w Waszym budynku macie także problemy z administratorem firma Integrum? Bo my nie możemy nic od nich uzyskać. Przeciągają naprawy i nie potrafią nic wymusić na deweloperze i podwykonawcach nawet skoszenie trawnika.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

kilkadziesiąt km?

oddalone od jakiego miasta o kilkadziesiąt km?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Witam to racja proponuje dobrego adwokata wziąść bo tak nie da rady nic wskurac szkoda czasu
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Szacunek!

Pisał deweloper ?
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 6

Jeżeli takie spotkanie się odbędzie chętnie wezmę udział.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: blok Guderskiego

Niestety to było moj pierwszy zakup mieszkania i przy odbiorze fachowca nie wziąłem , składałem reklamacje jednak deweloper ma podejście ze wszystko jest zgodne z umowa i olewa sprawę
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Optima - opinie i oceny (8 odpowiedzi)

Osiedle Optima powstanie na niemal 10 hektarowej działce w intensywnie rozwijającej się części...

Osiedle Przyjemne (14 odpowiedzi)

Osiedle Przyjemne powstaje w nowej, ale już rozbudowanej części Gdańska. W ostatnich latach...

Jasieńskie Domy (6 odpowiedzi)

Osiedle domów znajduje się w jednym z najszybciej rozwijających się pod względem zabudowy...