Osiedle Hiszpańskie

Osiedle Hiszpańskie powstaje w południowej części Gdańska, pomiędzy potokami Kozackim i Oruńskim.

W odległości kilkuset metrów od inwestycji znajduje się duży węzeł handlowo - usługowy: Morski Park Handlowy jak również sklepy spożywcze i punkty usługowe.

Dojazd do centrum Gdańska jest ułatwiony dzięki bliskości arterii Armii Krajowej, przemieszczenie się po całej aglomeracji umożliwia ...
przeczytaj więcej o inwestycji
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 37

Haha. Ktoś Ci płaci za pisanie głupot? Nie siedzę ciągle w oknach i nie liczę ludzi. Mam ciekawsze życie żeby siedzieć w oknie. Jak wychodzę na dwór to widzę jak ludzie się kręcą. Po drugie nie będzie tutaj pracowało 20 pracowników, bo kto im zapłaci, jak forsy nie ma. A co Ty tak bloku pilujesz? Hahaha planujesz jakiś skok na blok? Haha
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Przed 15 bylo już całe 0, nie wiem jak wcześniej.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

tak, mam kalendarz, a o co chodzi? Odpowiedz mi na pytanie, ile dziś jest ludzi na budowie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

A po drugie co Ty za stary piernik jesteś, że ciągle siedzisz w oknie i patrzysz jak ochroniarz robi obchod? Czy masz może jego kalendarz z godzinami kiedy obchód robi?? Myśl zanim zaczniesz bzdury pisać.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Też tu mieszkam. Nie wprowadzaj ludzi w błąd. Weź ubierz okulary, bo chyba źle widzisz. Nie pisz tutaj takich bzdur!!!! Zachowaj bzdury dla siebie!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jak bzdury jak tam mieszkam, mam ci zdjęcia wysłać? o godz. 20 buda ochroniarza zamknięta i nikogo nie było. Na obchodzie też nie był. bo by było widać. także, co cię łączy z inwestorem lub wykonawcą?

Co za bzdury!!!!!!!! Zamilcz!!!

Co się stało, że cisza na budowie budynku nr 3? Widać, że nic się nie dzieje. Jakiś styropian na drabinie od tygodni tak samo leży. A co najważniejsze, nie widziałem od dawna ochroniarza. Czyli znów zeszli z budowy razem z firmą ochroniarską? Wskazuje to tylko na jeden problem - brak płatności i firmy zeszły. Ktoś potwierdzi?

Tak na szybko: dzisiaj 2-4 panów, na jeden srebrny busik, przed godz. 15:00 już się zmyli. Ogólnie idzie jak krew z nosa. Inwestycja bloku "nr.4" bez porównania, cały czas 10-15 osób na pełnym gazie
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie robią.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Widziałeś? Jedni pisze że robią inni, że nie robia

Nie robią

I co robią na budowie ? Takie pytanko
Hhhhha haaaa
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Podbijam do wypowiedzi wyżej, ale i odpowiadam: nie są obrażeni robią. W porównaniu do nowej inwestycji to słabo i krótko, ale robią. Wczoraj przy bloku "nr4" ponad 10 chłopa do około godz.19

Czy będziesz zadawać to samo pytanie do końca świata i jescze jeden dzień dłużej?!
Nie wyręczaj się opiniami innych tylko jedź na Guderskiego i sprawdź!!!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

Dzień dobry, dziś może tez robią?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

Super!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Oodbrazili się i dzisiaj juz robia, maszyna do tynków aż huczy;)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Nooo... masakra...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

To się już nigdy nie zakończy ...

Inne tematy z forum

Osiedle Przyjemne (14 odpowiedzi)

Osiedle Przyjemne powstaje w nowej, ale już rozbudowanej części Gdańska. W ostatnich latach...

Optima - opinie i oceny (8 odpowiedzi)

Osiedle Optima powstanie na niemal 10 hektarowej działce w intensywnie rozwijającej się części...

Monsa (35 odpowiedzi)

Infrastruktura w okolicy, gdzie powstaje osiedle Monsa zapewnia wygodne życie na co dzień. Nie...