Osiedle Hiszpańskie

Osiedle Hiszpańskie powstaje w południowej części Gdańska, pomiędzy potokami Kozackim i Oruńskim.

W odległości kilkuset metrów od inwestycji znajduje się duży węzeł handlowo - usługowy: Morski Park Handlowy jak również sklepy spożywcze i punkty usługowe.

Dojazd do centrum Gdańska jest ułatwiony dzięki bliskości arterii Armii Krajowej, przemieszczenie się po całej aglomeracji umożliwia ...
przeczytaj więcej o inwestycji
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 37

????
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

Skąd taka informacja?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

1500? Ile?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Więcej...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Ile? 1tys do metra?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Re: Gos

Oczywiście ale dowiedz się ile będziesz musiał dopłacić za metr...zebys z krzesła nie spadł jak się dowiesz

Gos

Myslicie, ze dokoncza osiedle?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6

Z niektórymi ludźmi sie nie gada bo sie nie da. Kto próbował ten wie. Wolność słowa jest i swoją opinie i co tam sie chce można sobie wstawiać gdzie sie chce! A jak kogoś to denerwuje to po co wchodzi na takie forum czyta i jeszcze komentuje. Kozak co wszystkim mowi wszystko osobiście- wprost he he he tutaj ludzie sobie nawet dzień dobry nie mówią jak sie mijaja codziennie, a gdzie tu do rozmowy w realu.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Tylko kiedy ta decyzja TNSu bedzie..?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Najlepiej czekac na decyzje TNS i nie konfabulować
Pozdr.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Trudno nie zauważyć wyjącej straży na osiedlu pod oknami.. Żenada człowieku. Mimo wszystko pozytywnych relacji z sąsiadami życzę.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Do normalnych ludzie z Hiszpańskiego omijajcie to forum sami widzicie ze to wylęgarnia zawiści cwaniactwa to są jednostki co w realu nie potrafią rozmawiać ze sobą i nikt nie chce rozmawiać z nimi. Najlepiej na forum tam są kimś. Jak się spotkacie to będziecie samoloty podziwiać bo nie pogadacie o sprawie. W większości mieszkają tam fajni,spokojni,pracowici ludzie którzy ciężko pracują na rodziny i na swoje mieszkanka. Pozdro i szacunek dla dobrych ludzi będzie dobrze ..:)
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 4

To ja widzę że tutaj mamy prawdziwy monitoring co o 6 już w okno patrzy i pożar widzi! Ja wystarczy że wychodzę z domu i widzę ciągle te same samochodu pod płotem... sam napisałe/as że samochód w leasingu itd a teraz że nie ważne jaki... przeczysz...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jaka bajke? Jesli chcesz uslyszec bajke to zadzwoń do banku albo dewelopera. Nadzorca jest z sadu.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jeśli to twój interes, to idź i porozmawiaj, bo dokładnie wiesz kto, co i jak (ah ten monitoring nie zawodzi). I nieważne jakie to auto nowe, starsze, sr*kie czy owakie bo z tym masz problem widać.

Straż wjechała i była przy palącym się aucie . Co nie zmienia faktu, że auta pod blaszanym płotem nie powinny stać, bo utrudniają przejazd.

A.z drugiej strony....troszke to jednak moja sprawa. Bo jeżeli ma się stać komuś krzywda, w tym mojej rodzinie tylko dlatego że 20leti samochód w leasingu ma blokować drogę służbą..to jest chyba mój interes
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

A przepraszam ty tutaj do mnie piszesz o samochodzie spod płotu... no fakt...ne moja brocha że ktoś nie potrafi żyć między ludźmi i normy społeczne go nie dotyczą.
Podtrzymuje zmień firmę, alno doinwestuj jesli to twoja bo toyoty i vw 20leni w leasingu trochę wstyd!

Stary "Francuz" na leasingu...haha! Faktycznie zazdroszczę, poza tym biedna firma jak 2000r bierze na kredyt!
P.S. człowieku przytoczyłem ten samochód jako przykład tego że straż nie mogła wjechać Na teren osiedla ugasić bo droga pożarowa była zastawiona! Włącz myślenie!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Znajdź sobie ambitniejszą pracę niż monitoring osiedlowy i włażenie w cudze życie czy posiada kredyt czy nie. Wylewasz swoje frustacje chyba z zazdrości, bo blachy z wawy kłują w oczy, może to auto w leasingu. Dostanie mandat albo go odholują to się nauczy.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

Inne tematy z forum

Nowa Pólnica (3 odpowiedzi)

Budynek powstaje w części dzielnicy Jasień, gdzie pod ręką jest rozwinięta infrastruktura, której...

Osiedle Przyjemne (14 odpowiedzi)

Osiedle Przyjemne powstaje w nowej, ale już rozbudowanej części Gdańska. W ostatnich latach...

Monsa (35 odpowiedzi)

Infrastruktura w okolicy, gdzie powstaje osiedle Monsa zapewnia wygodne życie na co dzień. Nie...