Osiedle Hiszpańskie

Osiedle Hiszpańskie powstaje w południowej części Gdańska, pomiędzy potokami Kozackim i Oruńskim.

W odległości kilkuset metrów od inwestycji znajduje się duży węzeł handlowo - usługowy: Morski Park Handlowy jak również sklepy spożywcze i punkty usługowe.

Dojazd do centrum Gdańska jest ułatwiony dzięki bliskości arterii Armii Krajowej, przemieszczenie się po całej aglomeracji umożliwia ...
przeczytaj więcej o inwestycji
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 37

Zebys wiedzial, ze piekne
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 1

piękne osiedle
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 2

Brawo! Mądrze napisane! Pozdrawiam Panią i Piękne pieski. Sąsiadka z pierwszej klatki
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 10

A tak w nawiasie to ciekawy sposób zwrócenia na siebie uwagi i niby przy okazji wygląd. Nie ma jak to zranione uczucia. Widać jakie towarzystwo wzajemnej adoracji się zebrało na forum uuu jeszcze tacy co nie mają mieszkań na kredyt i w Gdańsku się urodzili. Pełna kultura tylko słoma z butów wystaje. Pozazdrościć dobrego wychowania i życia na poziomie. To pewnie Ci co w centrum miasta mieszkają i dopiero kasy dali za aprtemanty i jeszcze gotówką płacili to dopiero sie czują jak królowie życia. Aż strach pomyśleć, a gdzie tu życie sasiedzkie w bloku i jakieś wzajnemne poszanowanie. Gratuluję głupoty. Dołączam do grona ludzi którzy się przedstawiają jako anonimy:)
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jak najbardziej, Pani przynajmniej reaguje na zachowanie swoich psów, a co niektórym szczekanie dwoch yorkow na całe osiedle sprawia satysfakcję i uśmiech na twarzy. Poziom wypowiedzi pana2ktory na własnym m za kredyt udaje miastowego...pozimom dna i adekwatny do niektórych z tego bloku. Życzę Pani miłego dnia i gratuluję metamorfozy na duży plus! Sasiad!
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 16

Niech się Pani nie przejmuje w tym bloku , dużo ewenementów mieszka ,ma Pani swój ogródek i psy mogą szczekać ile chcą , przynajmniej Pani po swoich sprząta w przeciwieństwie do niektórych...
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 14

https://zrzutka.pl/easb36
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 3

Witam,

bardzo przykro się to wszystko czyta...
Psiaro? Ma coś z głową?
Skąd w Was ludzie tyle jadu? Nie można było przyjść i jak człowiek sprawę wyjaśnić...tylko trzeba wypisywać na forum komentarze pełne nienawiści? Jakie to bohaterskie... Jak to się dzieje, że sąsiedzi mieszkający obok moich psów nie słyszą a ktoś inny już tak? Zapytałam sąsiadki z mojego piętra, która była cały czas w domu czy moje psy były ostatnio uciążliwe podczas mojej nieobecności i okazało się, że były cicho...inny sąsiad też to potwierdził, więc skąd ten hejt? Jak psy są w ogródku to naturalne jest, że pilnują swojego terenu i jak ktoś się zbliża do ogrodzenia to szczekają. Taka jest psia natura. Jak tylko zaczynają hałasować to je wołam do domu. Ciszy nocnej nie zakłócają. Inne psy na osiedlu też szczekają, więc coś się człowieku do mnie przyczepił? Moje psy wścieklizny nie mają..za to co niektórym zupełnie brakuje kultury osobistej i tylko na ekranie monitora potrafią gwiazdorzyć. Teraz dodatkowo jeszcze oceniasz mój wygląd...jakim prawem? Jak Ci się nie podobam to się nie patrz a jak zazdrościsz mi sylwetki to sam zadbaj o siebie a może nie będziesz taki sflustrowany. Ja beszczelnie pyskuje? Komu, kiedy? Proszę napisać, bo ja takiej sytuacji nie pamiętam. Sama się chętnie dowiem! Zawsze staram się być miła, ale są pewne granice i tak traktować się nie pozwolę. Wcale bym się nie zdziwiła jakby te komentarze pisała ta sama osoba. Jeżeli znowu to ten sam sąsiad mi dokucza co ostatnio to zgodnie z obietnicą sprawę skieruję na policję. Jednocześnie wyznaczam nagrodę dla osoby, która coś w tym temacie wie i udzieli mi informacji. Bardzo proszę o bezpośredni kontakt. Anonimowość zostanie zapewniona.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 18

Tak ruszyło się...strzyga w oknie,nietoperze I szczury w rurach.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 9

Powiedzcie lepiec czy cos sie ruszylo w sprawie budynku B3? Beda te mieszkania?
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3

Re: Osiedle Hiszpańskie

powiesz*
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

W tym bloku wszyscy tylko potrafią pyskować czemu nie pójdziesz i w twarz nowiesz , strach ? Psy - szczękają Ludzie - mówią Koty- Miaucza normalna kolej rzeczy.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 4

Psiaro z klatki obok śmietnika ucisz te psy jak wychodzisz z domu! To nie wieś że tyle psów sie trzyma w ogródku...wzięłaś sie za siebie to i zwierzęta ogarnij, a nie tylko beszczelnie pyskować potrafisz...
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 7

Myslicie, ze WBS jest nie doruszenia nawet sad sobie nie poradzi? Co to mafia jakas czy zwykly bank?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jak juz sad sobie z tym bankiem nie poradzi to chyba nikt nie da rady
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie uwolnił...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Czy posiada ktoś z Państwa wiedze czy bank uwolnił już środki ?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Gratuluję dobrego samopoczucia. Kilkukrotne przesuwanie terminu, opóźnienie prac o dwa lata i łaskawe być może ukończenie budowy za kolejne półtora roku to nie jest przesada? Nie wszyscy są w tak komfortowej sytuacji, że mogą czekać. Syty głodnego nie zrozumie, a bogaty biednego wyśmieje.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Bez przesady, przeciez tez ma terminy i nie moze w nieskonczonosc to ciagnac. Oczywiscie najpierw zaspokojenie wierzycieli potem my, ale gdyby nie bylo szans na dokonczenie budowy to sad podjalby decyzje o sanacji? Raczej nie odrazu stwierdzilby upadlosc.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Jak widzę tą pogodę i to, że jedyne co na budowie rośnie to chwasty, to mnie szlag trafia. Jak TNS będzie przygotowywał plan w tym samym tempie co poprzednio sprawozdanie, to może nasze dzieci doczekają się kluczy do mieszkania. Deweloper zamiast prowadzić otwarty dialog chowa się za kolejnymi pismami. Do czego to prowadzi...? Tylko miliony zobowiązań krzyczą, a losem bezdomnych, co zapłacili za mieszkania nikt się nie przejmuje...!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Inne tematy z forum

Optima - opinie i oceny (8 odpowiedzi)

Osiedle Optima powstanie na niemal 10 hektarowej działce w intensywnie rozwijającej się części...

Monsa (35 odpowiedzi)

Infrastruktura w okolicy, gdzie powstaje osiedle Monsa zapewnia wygodne życie na co dzień. Nie...

Jasieńskie Domy (6 odpowiedzi)

Osiedle domów znajduje się w jednym z najszybciej rozwijających się pod względem zabudowy...