Osiedle Hiszpańskie

Osiedle Hiszpańskie powstaje w południowej części Gdańska, pomiędzy potokami Kozackim i Oruńskim.

W odległości kilkuset metrów od inwestycji znajduje się duży węzeł handlowo - usługowy: Morski Park Handlowy jak również sklepy spożywcze i punkty usługowe.

Dojazd do centrum Gdańska jest ułatwiony dzięki bliskości arterii Armii Krajowej, przemieszczenie się po całej aglomeracji umożliwia ...
przeczytaj więcej o inwestycji
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 37

I tak na zakończenie..."zaczoł, wiezyc, krawaciazu" 3 wyrazy, 3 błędy....rodowity proszę zainwestuj w słownik!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Według statystych(takie wykresy) życie w trójmieście jest jednym z droższych, jak.nie najdroższe w Polsce. Widać że nigdy nie pracowałeś w korpo i nie znasz standardów krawatowych! Poza tym normalni ludzie chyba są teraz w pracy, chyba że jak ja masz możliwość w czasie pracy na załatwienie spraw prywatno-internetowych?!;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nigdy nie miałem psa, utrudnia mi w życiu krawata. Powtarzam perspektywa zza okna jest ograniczona:)

~Mma z pieskiem chodziłeś krawaciażu który nie było Cię stać na życie w swym rodzinnym mieście to przyjechałeś do Gdańska krawacie
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Brniesz w zła stronę pajacu. Nie będę się z toba napinal w sieci, bo zapominasz chyba się wylogowac do realnego świata żołnierzu. Nie siej fermentu tylko czasami wyjdź zza ekranu i zobacz co się dzieje wokół Ciebie. Budowa trwa od strony gdzie nie sięgają okna, rzeczywistość ma większą perspektywę niż tylko zza biurka. Ave rodowity
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jest 10.01 stoję przy plocie budowy bloku 3. Dwa samochody, 4 panów pracuje. Więc zaktualizuj dane rodowity poligloto z gdanska

~Mma słoik hahaha chyba krawaciaż!!!! Auto już masz zarejestrowane na GD imbecylu ze stolicy który się panoszysz jak u siebie na osiedlu, wyjdź z bloku i chodźmy to mi pokażesz tych pracujących tam ludzi.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

P.s. A jak usłyszałem że podobno kolega kolegi ochroniarza co pracuje z tym ochroniarzem co pilnuje budowy mówił że w sobotę mają wolne i nikogo na budowie nie będzie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Pisze bo może dlatego że mam okna skierowane w stronę 3 budynku i widzę co się dzieje. Co prawda budowa zaczyna się od strony zewnętrznej osiedla, ale.to pewnie wiesz. A co do tego że jestem "sloikiem", który nie popełniam błędów w ojczystym języku. To z racji yego z rjestem z gdanska to wstydze sie za takich inteligentnych z wolnego miasta...
P.S. najlepszym dialogiem jest obrażanie a nie argumenty... gdańskie standardy
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

~Mma pewnie jesteś z Warmi i Mazur NIL lub NDZ itd że taki mądry jesteś a teraz gdańszczanina od siedmiu boleści udajesz.Dla mnie to jesteś płytki jak woda w kałóży.

~Mma imbecyl z Ciebie i tyle z tego co widzę, ktoś pisze to co wie i usłyszał a Ty profesorze czepiasz się szczegółów. Może Ty piszesz na tym forum bo jesteś opłacony przez 4 Invest???
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

"Zaczoł" "wieżyć".... Hahaha ELYTA na tym forum!:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ty idź do szkoły i naucz się pisać tumanie
,,wierzyć,,

~A z Ciebie chyba biedny człowiek no ale wieżcie swoim dozorcą i Edytce

Na początku nie ciec tylko dozorca A po drugie Ty jesteś chyba z UB?
Biedny z Ciebie człowiek
Prace trwają ale mało pracowników jest to fakt

~Mma jak chcesz jutro na 13 przed blokiem 67 i Ci udowodnię że wprowadzasz przyszłych mieszkańców w błąd, widzę że Edytce powinniście postawić co niektórzy pomnik, zrobiła w ci*la wszystkich obecnych i przyszłych właścicieli ta ruda ......

Hahaha co za bzdura

Byłem świadkiem rozmowy ciecia jak rozmawiał przez telefon i mówił że Ukraińcy zrobili tyle za ile im zapłacone z góry, drugi tydzień nikogo nie ma na budowie z ekipy budowlanej. Ci ludzie których ktoś widzi obok placu to zewnętrzne firma która robi odwierty dla domesty bo prawdopodobnie będą stawiać bloki na tym placu naprzeciwko bloku 67. Pani Edyta przeniosła chyba część gratów z szerokiej z biura do bloku 65 tam gdzie mają swoje pokazowe mieszkanie.
Pozdrawiam

Nie wiem kim Pan jest ale proszę nie wprowadzac ludzi w błąd
Budowlańcy są od marca
Na początku było ich dużo teraz bywa różnie ale dzień w dzień pracują
Oczywiście mogli by robić szybciej no ale....

Szanowny Panie Karolu, napisałem tylko o fakcie, który zastałem dzisiaj na budowie budynku B3, czyli fakt braku robotników w chwili, kiedy tam byłem. Zapewne nie ma nikogo, komu zależy bardziej niż mnie na ukończeniu budowy, mam tam kupione mieszkanie. Jeżeli moja obecność działa na robotników w sposób destrukcyjny, to Pana obecność zapewne wręcz odwrotnie. Proszę wziąć taborecik i siąść między rusztowaniami i zadziałać, jako katalizator budowy. Wszyscy będziemy Panu wdzięczni. Pozdrawiam-W

Inne tematy z forum

Monsa (35 odpowiedzi)

Infrastruktura w okolicy, gdzie powstaje osiedle Monsa zapewnia wygodne życie na co dzień. Nie...

Oliwkowa Park (21 odpowiedzi)

Oliwkowa Park znajduje się w części Gdańska, która w ostatnich latach niezwykle się rozwinęła....

Monsa (35 odpowiedzi)

Infrastruktura w okolicy, gdzie powstaje osiedle Monsa zapewnia wygodne życie na co dzień. Nie...