Osiedle Wiktoria Gdańsk Osowa

Szukam osób które kupiły czy tez chca kupic mieszkanie na osiedlu Wiktoria!Bardzo podoba mi się wizualizcja,miejsce,ceny w miarę przystępne.Czy ktos może sie podzielić ze mną swoimi odczuciami i współpraca z firma BMC?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: Osiedle Wiktoria Gdańsk Osowa

Ja kupiłem. Jakie masz pytania? Współpraca układała i układa się bardzo dobrze.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ja wkońcu zrezygnowałam stwierdziałm że trochę zadrogo i znajomi odradzili kupno u nieznanego developera,wiem że mają 2 inwestycje ale dla mnie to za mało,zwłaszcza że opinie na internecie sa średnio pozytywne?Ale życzę powodzenia,moze kiedyś ktoś tam będzie sprzedawał mieszkanko gdy już będzie gotowa inwestycja to się skuszę:)a słyszał pan o wrońskim też niezbyt znany, buduje na Osowie ale jest tańszy?pozdrawiam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wrońskiego nie znam zupełnie
BCM być może ma tylko 2 inwestycje, ale budowa jest finansowa z środków własnych spółki, a nie z kredytu.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Niektórzy uważają, że lepiej jak się ma kredyt na budowę, bo bank dopilnuje aby budowa została ukończona.Prezes wydaje sie konkretny i nie unika zadawanych pytań także może wszystko będzie ok.Jednak jest to dla niektórych życiowa decyzja więc jest lęk przed nieznanym.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

a ile chca za m2 jesli mozna wiedziec?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

ok 5000 za m2.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

Oszuści z gdanska Osowa (...) psy Niby z rodowodem (59 odpowiedzi)

GdanskUwaga na mopsy i buldogi francuskie pseudohodowla ... z gdanska Osowa oferują psy niby z...