kto ma namiary do fryzjera w oliwie na czyzewskiego (2) j.w ponoc p[ani Kasia czyni cuda. Widzialam jedna mloda jak miala fryzurke... selena Jedyne takie ;) (1) Niedźwiednik jest jedynym TAKIM miejscem w Gdańsku ;) O ile reszta miasta... Michał Do:gosiaf (2) Czesc Gosiu mam do ciebie pytanko, braliscie slub w kosciele Zmartchwystania... monka10
szkoła podtsawowa (1) Witam! Chcę zapisać dziecko do szkoły podstawowej w Gdańsku ( Oliwa,... Mikula poszukiwana fryzjerka -pilne! gdansk (1) poszukuje pilnie pani Wandy,fryzjerki z Chełmu,ostatnio pracowała w salonie... kinia_Gd kosmetyczka Dabrowa (4) czy znacie jakas dobra kosmetyczke na dobrowie?? gosia1234 jest fajnie ale: (1) 1. smietniki makulatura/szklo/syntetyk powinny byc czesciej oprozniane 2.... Marcin św Józef Gdynia-Leszczynki (5) Kiedy w w/w kosciele zaczyna sie 1 spotkanie? tylko jedna pieczatka mi... musztarda potrzebuje stronke hurtowni Akpol na Orunii-były tam rodzaje łóżeczek z cenami ! (9) proszę napiszecie mi jak najpredzej :)))) dziób ogolnie ok (1) chciałabym wiedziedziec gdzie na tym osiedlu jest przedszkole mieszkam tu... xxx uwaga na rf studio warsztaty muzyczne (1) czesc, chce przestzec wszystkich, ktorzy maja zamiar chodzic na warsztaty... zawiedziona Zajazd pod Olivką w Oliwie (2) czy może ktoś miał tam wesele ..................i jakie wrazenie evita33 jak juz nie ma gdzie ... (1) w oliwie zawsze bylo kiepsko z kafejkami, i nic sie nie zmienilo - w jednej... zawiedziony Tramwaj na Chełm (1) Mam pytanie odnośnie tramwaju na Chełm czy będzie on dojeżdżał do dworca... W Leczenie niepłodności (1) Dziewczyny, mam do oddania: 1. Primolut - Nor - 10 tab. (06.2009) 2.... kala79 oferta pracy-opiekunka do dziecka (1) Moja znajoma pilnie poszukuje solidnej opiekunki do 1,5 rocznego Tomcia od 1... joanka fotki BT Witomina 2007 (7) Do obejrzenia ponad 120 fotek z dzisiejszej 3-ciej edycji BT Gdynia 2007... apsend Fląder Pop Festiwal 2007 (31) W tym roku 27 i 28 lipca odbędzie się kolejna piąta już edycja Naszego... trojmiasto.pl Dziwne to jest!!! (1) Dziwia mnie opinie na temat Osiedla Piastow. Nie dawno odebralismy... Dorota Wesele w "Villi Pascal" w Brzeznie (2) Czesc, zastanawiamy sie nad miejscem na wesele i w internecie trafilismy na... Lechoo