małe osiedle ale cudowne (1) Kocham te osiedle. Tu się wychowałem i spędziłem dzieciństwo apokalips DO JULI7!!! (6) HEJ!!DOSTALIŚMY NEWESA IZ MIAŁAŚ WESELE W SALI NA JASIENIU?!cZY MOGLABYŚ... AGA@ANDY NOWE "PRZEDSZKOLE" (1) Witam Chcę poinformować mieszkańców Trójmiasta, że od wczoraj działa nowo... misiakiopieka
NOWE "PRZEDSZKOLE" (1) Witam Chcę poinformować mieszkańców Trójmiasta, że od wczoraj działa nowo... misiakiopieka ja tez tesknie... (1) je tez tesknie za moim ukochanym brodwiem... tylko w chwili obecnej dzieli... karola Bomba! (1) Nie tylko dla Orunii Górnej, ale dla wszystkich pobliskich nowych osiedli to... Dorka Kosmetyczka na Dąbrowie (12) macie namiary na dobre kosmetyczki w tej dzielnicy?? kiedys mialam ale... gosia1234 Bardzo fajna dzielnica... (1) Nigdy nie chciałam mieszkać w Gdańsku. Od pół roku dość często bywam na... k joga (3) po wakacjach startujemy z joga juz od pierwszego tygodnia wrzesnia czyli od... d.ewa SZUKAM OPTYKA ZŁODZIEJA (5) Proszę o pomoc wszystkich, którzy brzydzą się złodziejstwem. Szukam osób,... polipolek Do Tonya! (13) Witam ciebie ,bardzo podoba mi śię twoja sukienka,była bym wdzięczna gdybyś... puchatek szukam SALI - pomóżcie!!! (27) Dziewczyny poszukuje sali!!! Chodzi mi o salę gdzieś najlepiej w Trójmieście,... Jusia* fryzjer na Morenie (5) Czy macie może jakiegoś sprawdzonego i godnego polecenia fryzjera na Morenie?... IwonkaP Hotel Lival w brzeznie (13) Witam Was serdecznie, jestem pierwszy raz na forum. Chcialam sie zapytac czy... konto usunięte monik - opinia (1) zależy o którym ujeścisku mówimy. mieszkam na przemyskiej, czyli przynależę... monik Kto jest z parafii Podwyższenia Krzyża Świętego? (11) j.w exra2008 Wynajme pokoj dla studentki ! (1) Mamy do wynajecia jeden przytulny pokoj dla studentki uczacej sie dziennie.... Fokus Hotel Orle Sobieszewo (10) Mam juz zarezerwowana sale w tym obiekcie na przyszly roki i mam pytanie do... czarnula25 Kwiaciarnia Narcyz Klif/Tesco Gdynia (22) Czy ktoras z was slyszala cos o tej kwiaciarni. Nie jestem z trojmiasta i nie... Paula28 Proszę o opinię na temat sali na działkach w Oliwie za UG (1) Witam, proszę o Wasze opinie na temat sali na ogródkach działkowych za UG w... Gibson