Załatwanie "spraw" w Kościele (9) tzn. jakie dokumenty trzeba dostarczyć i na ile przed planowanym ślubem? a... Nusia Suknia ślubna na sprzedaż (5) Sprzedam suknię ślubną Ashley firmy Gala, zakupioną w salonie Beauty we... Michalowa Salon z sukniami we wrzeszczu? (7) Witam chodzi mi o salon (nie pamiętam nazwy,ale chyba Beuty-po prawej stronie... puchatek
sala w jasieniu (4) Za rok planuje z moim miskiem wesele, ale za bardzo nie mamy pomyslu gdzie to... kinia21 50.Międzynarodowy Festiwal Muzyki Organowej w Oliwie 2007 (9) W roku 2007 po raz 50-ty odbędzie się Międzynarodowy Festiwal Muzyki... trojmiasto.pl dr. Olszewska (6) Mam pytanie, czy któraś z Was była u doktor Olszewskiej na USG 3D we... pepsi szukam pary 8.09 orunia górna (1) szukam pary ktora tego dnia bierze ślub!! Małgosia calanetix (1) witam czy ktos wie o takich zajeciach na terenie wrzeszcza??? chodziłam parę... azja111 Kwiaciarnia - Przymorze, Zaspa, Oliwa (8) Czy możecie polecić kwiaciarnię w okolicach, jak w temacie? rzaba Kocham to osiedle i ......tęsknie za nim (1) Tak to prawda...i gdyby tylko moj mąż się zgodził to wróciłabym .Bo tak... Barbara Mieszkanko na sprzedaż (23) Witam wszystkich, Pomimo,że jest to forum przede wszystkim na temat wesel,... Mala26 szukam ARLENY z Brzeźna .... (4) Kochani poszukuję mojej dawnej koleżanki. Mieszkała kiedys w Gdansku potem... Alwaya Do Seleny (1) Seleno mam pytanie, czy Selena to Twoje prawdziwe imie, a jesli tak to czy... matylda1003 fajna i niedroga sala (14) Witam wszystkich! Znalazlam ostatnio fajna sale na oksywiu,; coprawda nie... mmadzia Gdzie hurtowania balonów w Gdańsku?????????????? (5) Gdzie jest duzy wybór balonów? Czy w RENK tez mozna kupic? goja Szukam dobrej kosmetyczki... (7) Witajcie. Szukam dobrej i sprawdzonej kosmetyczki która ładnie i starannie... Hania Pokoje noclegowe w okolicach Kamiennej Góry (8) Czy znacie może jakieś miejsca noclegowe w okolicy Kamiennej Góry dla gości... SmoothMove Przejazd ze Zlotej na Chełm (1) Witajcie, jak najszybciej omijajac glowne ulice przejechac ze Zlotej karczmy... vincent salon Matrix na chelmie (4) Dziewczyny, prosze napiszcie mi dokladnie, gdzie jest ten salon na chelmie,... annna moja dzielnica (1) Absolunie nie zgadzam się z autorką tekstu.Mieszkam w Nowym porcie od... Anula