Porodówka. (1) Pod koniec kwietnia urodziłam na Zaspie synka. Miałam swoja położną panią... Kasablanka kto miał ślub lub ma w kościele NSJ we Wrzeszczu??chodzi o organiste (11) z tego co wiem,to on gra średnio-mam dylemat-chcemy mieć skrzypka- i nie... bociany Dj Macu & Tede - SoundSystem (2) Number One zaprasza do "Torpedowni".Nowy klub, nowe możliwości - sprawdźcie... trojmiasto.pl
matrix na chełmie (2) witam dziewczyny mam pytanie może któraś korzystała z usług tego salonu czy... mimi26 1 września 2007 Pomocy (14) Dziewczyny!!!!! Mieszkam w Gdyni na Pogórzu i w tych okolicach poszukuje... SmoothMove opiekunka poszukiwana (4) szukam opiekunki do 20 - miesięcznego chłopca od poniedziałku do piątku... pustółka opiekunka (1) Poszukuję opiekunki do 10-cio miesięcznej dziewczynki.Praca na osiedlu Chełm... Kelly Zoo w Oliwie (10) Krótkie pytanie - czy po terenie Zoo w Oliwie można się poruszać rowerami,... Maciek S. do zakochana24 (21) sluchaj jutro spotykamy sie z moja przyjaciolka ktora mieszka na chelmie. ona... tonya Nowy Port, piekną dzielnicą... (1) Oczywiscie rowniez nie zgadzam sie z opinia autorki, Agnieszki Zych. Zielono... Filip kamizelke odstapie (18) Sprzedam kamizelke slubna z musznikiem. Kolor jassny(ecru). rozmiar L na... gosiaf Szukam dobrego fryzjera stylisty z Gdańska (12) Gdzie takiego znajde? Potrzebuje odmiany.Moje naturalne wlosy to kasztanowy... agatunia81 nauki przedmalżeńskie już jutro (3) Dziewczynki przypominm że jutro tj. 7 sierpnia po przerwie wakacyjnej... Alwaya "nowy jork" (1) tak potocznie i w sloganie nazwany jest nowy port ;) osobiscie tez nie... mda szukam opiekunki (1) Szukam opiekunki do 6 miesięcznego chłopczyka od 1 października na Morenie.... Oliwia28 Pałac Opatów w Oliwie, kto? (30) Czy wszyscy bierzecie sluby w kościołach? Czy może jest ktoś, kto tak jak ja... beata81 Trening Żarnowiec (11) Trening do Żarnowca wyjazd jutro o 9:00 z BP w Sopocie, 9:30 Gdynia chylonia,... Misiek fryzjer we wrzeszczu pilne (7) poszukuje pilnie fryzjera na sobote, we wrzeszu kolo manhatanu najlepiej... kurka252 sale na jasieniu (5) Wiecie moze jak sie nazywaja i w ktorym miejscu sie mieszcza te sale.pozdrawiam niunia86 umówilam sie na próbna!!! hihi (10) dzis umowilam sie na probna fryzurke do salonu urody megan na... anialysa