na Żabiance (8) dziewczyny- wiecie coś o jakiejś sali weselnej czy bankietowej na Żabiance?... Aurelia Matemblewo.. (6) Dziewczęta, szukam Par które brały lub zamierzają brac ślub w Metemblewie. :) Tasia sala w Oliwie na działkach (2) Dziewczyny czy ktoś miał tam wesele.. macie jakies zdjęcia może.. mam problem... AsiaH
Sala w Brzeźnie (12) Cześć!! Właśnie zaczęłam planować ślub i szukam jakiejś fajnej sali na... Róża84 Chełm najlepszy!!!:) (1) Mieszkam na Chełmie od 21 lat. Uważam że jest to super dzielnica. Dużo... Chełmianka zabianka_kosciol (1) czy ktoras z was brala slub w kosciele pw Chrystusa Odkupiciela? anula83 zmiana koloru - Gdynia (11) kochane wiem ze bylo pelno watkow o fryzjerkach w gdyni ale teraz poszukuje... Nisia82 szukam dobrej kosmetyczki w Gdyni/Rumi! (12) Dziewczyny, szukam kosmetyczki w Gdyni lub Rumi ,sprawdzonej i chetnie nie za... misia83 Nieuczciwy pracodawca- prosze o pomoc (5) Dziewczyny, wiem, ze to nie na temat, ale może któraś z waz wie, gdzie można... brendy koronki (4) cześć! czy ktoś wie już z własnego doświadczenia, gdzie można dostać koronki... pat3 Aga - opinia (1) Bardzo fajne osiedle tylko brakuje durzego parku do zabaw. Aga Orle - prosze o rady i opinie..... (5) Czesc, Zastanawiam sie nad organizacja wesela w hotelu Orle w Sobieszewie.... niki27 SUPER POLECAM ! (1) ka Sala na jasieniu (13) Czy ktoś miał okazje korzystać z sali na jasieniu???? Prosimy o rady jakiesą... AsiaH Martatymi/ fryzura (7) czesc:) podoba mi sie Twoja fryzura:) robilas w beauty? fryzjerka przyjezdza... Zakochana 24 Parafia Matki Bożej Fatimskiej na Żabiance - spowiedź? (1) Dziewczyny czy któras z was była na spowiedzi w tym Kościele?Jacy są tam księża? pistacja kto 08.09.2007 w kościele NSJ we Wrzeszczu?? (8) jw.:) bociany Piłka Nożna (1) Witam, mam 22 lata i od niecałego miesiąca mieszkam na przymorzu, jako iż... szympex gdzie paznokcie we Wrzeszczu..? (12) ładnie przygotuje do ślubu-nie chce akrylu ani żelu,chce mieć... bociany czyszczenie sukni (5) Czesc dziewczyny. Czy któraś z Was czyściła suknię we wrzeszczu na... gosia25