Parafia Matki Bożej Fatimskiej na Żabiance - spowiedź? (1) Dziewczyny czy któras z was była na spowiedzi w tym Kościele?Jacy są tam księża? pistacja kto 08.09.2007 w kościele NSJ we Wrzeszczu?? (8) jw.:) bociany Piłka Nożna (1) Witam, mam 22 lata i od niecałego miesiąca mieszkam na przymorzu, jako iż... szympex
gdzie paznokcie we Wrzeszczu..? (12) ładnie przygotuje do ślubu-nie chce akrylu ani żelu,chce mieć... bociany czyszczenie sukni (5) Czesc dziewczyny. Czy któraś z Was czyściła suknię we wrzeszczu na... gosia25 basen na chełmie (2) mam prosbe, moze macie adres www tego basenu... anette basen na chełmie (2) znacie dziewczynki moze adres www.... anette poradnia przedmałżeńska (2) czesc, bylismy na naukach przedmałżenskich w Okrąglaku na Przymorzu-... patanna nnt: sprzedamy mieszkanie (11) Witam Mamy do sprzedania mieszkanie w Gdyni na Oksywiu, 3piętrowa kamienica... Alicja i Krzysiek Miał ktoś sesję na Kamiennej Górze? (2) Dokładnie mam a myśli ten park. Mamy wesele w Róży Wiatrów i wydaje mi się,... Linaa Wesele w Oliwie (1) Niestety Pałac opatów już zajęty, Dwór Oliwski - troche za drogo, w Pod... lailala tiul (3) dziewczyny gdzie w gdansku albo wrzeszcz mozna kupic tiul? margotka1 sukienka ze wzorkiem lub w kolorze (1) Jestem po pierwszym rajdzie po sklepach (wrzeszcz) i sie załamałam. Wszedzie... lailala Pomocy fryzjer wrzeszcz (8) Cześć dziewczyny.Zostały nie całe 2 msc.do ślubu a ja nie mam fryzjera.Bardzo... Mała23 SZPITAL W REDŁOWIE-NAPRAWDĘ TAKI ZŁY?? (4) Witam, Czytalam dzisiaj o porodówkach w Trójmieście na różnych forach, i... marcy Scena Letnia - brzmi zachecajaco! (1) Niestety nie zdarzylo mi sie miec przyjemnosci obejrzenia jakiegokolwiek... konrad Salon Atelier ????? (14) Hej dziewczyny jestem po strasznych przeżyciach jeśli chodzi o fryzjerów i... Gabi Salon fryzjerski Ona i On (4) czy ktos sie tam czesal lub robil balayge? salon jest na leszczynkach anik21 Kolarka (38) Dziś o 20.30 jechała dziewczyna na żółtej szosówce na ulicy słowackiego w... Tomek G do Teqilla:))) (6) chyba widzę ,z moich okien Wasz samochodzik z kwaitkami... bociany