Stroik na samochod (9) Dziewczyny gdzie mozna kupic stroik na samochod-potrzebuje na sobote wiec... mg_2007 czy jest ktos z wrzeszcza z partyzantów (3) chodzi mi oto czy ktos wie cos o planowanych inwestycjach na tej ulicy... sylvia pytanko:) (7) cześć dziewczyny!! czy któraś z Was miała już ślub w kościele Trójcy Świętej... ziolonooka82
Solarium. (1) Polecam solarium - lampy nowe, czysto, nie tak, jak w przypadku innych... Tommy O NP (1) NP super Fedi matemblewo 15.09.2007 (3) czy ktos tam ma slub w tym dniu?;) jolga Sprzedam suknie (4) Po 15 lipca sprzedam suknie Ashley firmy Gala. Kupiona w salonie Beauty we... Michalowa Fashion House (7) Jak dojechac? Gdzie to dokladnie jest? Tam gdzie Matarnia? neneczka pod aniolem... (7) czy ktos z Was slyszal o tym lokalu, miesci sie przy ul. Hallera we... dix Linia Osowa - Oliwa - Przymorze (5) Co sądzicie o uruchomieniu nowej linii na trasie ("Selgros") - Os. Planeta -... prywaciarz 3 dni do slubu a ja bez butów!! (29) Kur..... zamówiłam buty na Zabiance w zeszły poniedziałek. FAkt troche pozno,... juli7 OPIEKUNKA DO DZIECKA NIEPEŁNOSPRAWNEGO - zatrudnię na Chełmie (1) koleżnka szuka opiekunki do dziecka niepełnosprawnego.Może znacie kogoś kto... kachna fotograf (4) czy któraś z was miała robione zdjęcia ślubne przez panią Idzikowską z... anulka 31 do kazimiera (4) hej, wlasnie wypatrzylam ze wasz slub odbyl sie w matemblewie;) my mamy tez... jolga gdzie na solarium we Wrzeszczu?? (12) mam zamiar zacząc chodzić w małych dawkach je sobie serwować tylko gdzie... bociany SZUKAM FOTOGRAFA NA 07.07.07 (12) Szukam fotografa na ślub 07.07.07 w Gdańsku Wrzeszczu o godz. 17. Na plener... luiza.g Rodizio? (3) Miała któraś z Was wesele w Rodizio na Kamiennej Górze? Chciałabym się... iwka 18 sierpien kosciol w Chyloni?? (4) Czy ktos ma moze tego dnia slub w kosciele w Chyloni św Brata Alberta??? Agusia22 gdzie tort i ciasta TANIO i smacznie z GDANSKA?? (6) najlepiej wrzeszcz, przymorze, zaspa, oliwa///// albo choc sam tort byleby... amsta fryzjer na chelmie?? (43) hej dziewczyny, czy mozecie powiedziec cos na temat fryzjera i makijazystki... annna