Dzielnica średnia pod każdym względem, komunikacja bardzo dobra (1) Obiektywny paznokietki (7) hej dziewczyny.moze macie namiar na jakas babeczke na przymorzu ktora robi... anula83 zaproszenie po ang. (12) czy ktos ma moze jakąs reśc zaproszenia po angielsku? bede wdzięczna :) na.cia
Prawo jazdy (14) Czy mozecie polecic jakis dobry , sprawdzony osrodek organizujacy kursy na... KateGL Dental Spa na Grunwaldzkiej... (4) kto mi powie jak tam dojsc...? Jadę kolejką, nie samochodem. Podobno obok... agusp gdzie jest uica morska??? (19) jw na dąbrowie??? gosia1234 gdzie jest teraz dobra oferta na soki, napoje gazowane i wodę? (8) czy któraś z Was kupowała ostatnio soki, napoje gazowane i wodę? nie mam... narzeczona Super Bomi!!! (1) Fantastyczny pomysł z tym pakowaniem zakupów! Szybka obsługa przy kasie,... ben kościół Zbawiciela chrystusa na Osowej (12) Hej dziewczyny czy któraś z was miała tam ślub lub chodzi do tego kościoła.... krulewna Ceny menu!! (28) Witam wszystkich z samego rańca :-))) Byłam wczoraj w Malinowym Ogrodzie w... Małgoś25 6.10.2007 Obłuże św. A. Boboli (18) Dziewczyny może jest ktoś kto ma ten kościół i ten termin ślubu jeśli tak to... gosia78 kwiaciarnia na Przymorzu (7) Hej Dziewczyny z Przymorza gdzie zamawiacie albo będziecie zamawiać bukiety... pepomag NAUKI PRZEDŚLUBNE (23) Pomocy slub 1 wrzesnia a nie mamy nauk Dorotoa Dom Kultury Gdynia Wielki Kack (16) Witam! Czy któraś z Was miała tam wesele, albo zamierza mieć? Jak było z... Alkaprim sala weselna na jasieniu pomocy (16) jak tam wygląda jakie są koszty i czy wejdzie okolo 100 chyba że macie inne... zaręczony Kwiatki :) (4) Słuchajcie kochane--zamówiłam w końcu te bukieciki i odetchnęłam z ulgą, bo... Żabulencja organista (1) Kto ma nr telefonu do organisty z Kosciola Najswietszego Serca Jezusowego z... andiamka Palac Opatow (1) Czy ma ktos zdjecia Palcu Opatow w Oliwie moni81 falka - opinia (1) leczyłam zęby na Suchaninie od ok.4 lat. Byłam zadowolona do czasu- w końcu... falka kontakt do cukierni Alicja -Kiełpino (2) proszę o kontakt do tej cukierni czytałam, że dużo osób miało ciasta od nich... olcia*