szukam numer tel (3) szukam numer telefonu do restauracji menadzer na przymorzu ktos zna??? anula83 Poradźcie! Szukam fryzjera we Wrzeszczu! (5) Dziewczyny! Troche sie zagapiłam i... dosc pozno się za to zabrałam.... Kokoszowa szukam par,ktore maja slub.... (4) ...30 czerwca w Prafii Św.Trójcy na dąbrowie poniewaz chcialam porozmawiac na... Monisia84
bialebuty.pl (10) chyba Karcia tu kiedys o nich pisala wyslalam maila, i odpowiedziano mi ze... kaska_cd Gdzie mozna wypozyczyc suknie bez kałcji (6) własnie mam zamiar wypozyczyc suknie ale sukam salonow gdzi nie pobieraja... PatiKa fryzjer/paznokcie - czy ktoś zakładał akryl lub żel w salonie Jamajka na MOrenie (1) Moze któaś sprawdzała jakość i ceny;-)))) Będę wdzięczna za pomoc;-)... anulkam Siłownia dla pań OSOWA czy to jeszcze istnieje?? (4) jw chodzi mi o siłownie Oaza jakie maja tam ceny?? o ile macie pojecie:) z... gosia1234 nasze poradnictwo...a problem beatki (34) kurcze jakos teraz wazniejsze stały się na tym forum problemy beatki...niz... aparciara Kościół na Osowej, 6.10? (10) Czy ktoś z Was planuje ślubować w kościele na Osowej, Zbawiciela 6 października? Alkaprim kosciol 'okraglak' (10) czy moze ktoras brala slub w okraglaku na przymorzu?Jakiego ksiedza mialyscie... anula83 Kto ma ślub 08.09.2007 w Kościele Św. Krzyża (ul. Mickiewicza) (14) Kto ma ślub 08.09.2007 w Kościele Św. Krzyża we Wrzeszczu??? malwina1978 św Juda Tadeusz (1) hej, jest ktoś na formum kto bierze ślub 11 sierpnia 2007 w kościele p.w Św.... Dorcia_1893 kto ma ślub ...... (2) kto ma ślub 04.08 07 w kościele NSJ we Wrzeszczu?? to apropo dekoracji co... Joanna Kościół Chrystusa Zbawiciela OSOWA (17) Witam, ponawiam pytanie czy ktoraś z Was miała lub będzie maiła tam ślub?... magja menadzer (1) szukam opini na temat restauracji menadzer na zabiance anula83 poradnictwo w Gdyni Obłuże (1) proszę czy mogłybyście mi dać jakieś namiary? nr tel. oraz czy jest tu... aparciara kwiaciarnia ERA w Pasażu Chełmskim (1) Hej, Czy któraś z Was zamawiała wiązanki z tej kwwiaciarni? Jakieś opinie?... kawoszka Sprzedam mieszkanie na Karwinach (7) Dziewczyny, tesciowie chca sprzedac 10-letnie mieszkanie (wspolnota... Iga31 orle sobieszewo - opinie (18) Czesc! pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie. czasami tu zagladam:) mam... ag kto 8 września w Matemblewie???? (2) kto bierze 8 wrzesnia slub w matemblewie i na ktora? czy ktos z was bierze... Małgosia