Nauki Przedmalzenskie w Parafi pw. Sw. A. Boboli (6) Czy ktos cos slyszal na temat nauk w Św. Andrzeju Boboli na Obluzu? Nie... Michalowa Orłowo - jubiler (6) Podrzucam w ten sposób bo inaczej nie chce tego zrobic:) Autor: sylwuńka... gosia78 :) (1) Od lat leczę dzieci u pediatry dr Siemaszko na Morenie. Naprawdę dobry... pacjentka
Przymorze (2) Był wątek i zniknął :) A więc - od niedzieli my też mieszkamy na Przymorzu... beata.tr Ostrzeżenie dla wszytkich przyszłych panien młodych. (10) Witam! Piszę, aby przestrzec wszystkie kobiety, które przygotowują się do... ziutexuu kolczyki w Gdańsku!pilne! (10) Hey! Gdzię można zrobić kolczyk w języku w Gdańsku ? tzn wszystkie... girl91 siatkówka co czwartek (3) szukamy chetnych do gry w siatkę na sali we Wrzeszczu, w każdy czwartek o... Tehet ZASPA - makijaż i fryzura (21) Czy macie dziewczyny jakies namiary na takowe polecone na Zaspie ? Jeżeli... Szalona Gdzie w ORŁOWIE jubiler gdzie można zrobić obrączki z własnego złota? (13) I dodam jeszcze gdzie można jakieś gotowe już obrączki obejrzeć?:) gosia78 przychodnia lekarska, gdzie? (1) szukam przychodni lekarskiej najlepiej dla studentow. Syszaam że jest jedna... kasiul Poradnictwo w Matemblewie (26) Czy ktos moze mial tam poradnictwo lub bedzie mial? My juz niedlugo wlasnie... marcysia77 Złe oznakowanie Drogi Rowerowej (1) Nie wiem kto się tym zajmuje ale niestety nie jest dobrze oznakowana droga... MOLEK znów slogany (1) Mieszkam tu od roku!!! Nie wiem ale tam gdzie mieszkałam wcześniej na... wika pilne bardzo ktos to zna? (8) witam czy wiecie cos na temat Dworu Oliwskiego, 5 - gwiazdkowego hotelu i... kasia79 SKF KP "Derby" Gdańsk - Nabór (2) Stowarzyszenie kultury fizycznej Klub Piłkarski "Derby" Gdańsk ogłasza nabór... kosa_gda pediatra-okolice moreny (2) Czy ktoś może polecić dobrego pediatrę z okolic Moreny,Suchanina,Jasienia?... voice protokół - Parafia Bożego Ciała Morena (20) czy któreś z was są juz po spisaniu porotokołu na Morenie ???? :) na.cia Salony z sukniami nie tylko we wrzeszczu ,ale również na osiedlach. (9) Jak macie podajcie namiary nawet na te małe wypożyczalnie tam przeważniej... fia kardiolog (2) macie jakies namiary na kardiologa spraawdzonego -gdansk glowny-wrzeszcz? sylvia opiekunka do dzieci (2) Pilnie poszukuje opiekunki do dzieci. Najchętniej z Przymorza i okolic,... MamaOlafa