Kamila - opinia (1) osiedle jest naprawde bardzo fajne, wszedzie blisko (do centrum tylko pare... Kamila Salon Lilea (9) Witam, Ten salon na wysepce tramwajowej we Wrzeszczu nazywa się Lilea.... Malwina poród na zaspie (1) 20 lutego urodziłam w tym szpitalu synka.Tydzień wcześniej trafiłam na... Emilia
poradnictwo-Suchanino (3) Dziewczyny!! czy któraś z was wie coś na temat poradnictwa rodzinnego na... pinia BT Chylonia (19) 14 kwietnia odbedzie sie BT Chylonia - czy ktos wie jak bedzie przebiegac... vinegar do bociany (9) Bociany Ty chodzilas na poradnictwo do NSJ we Wrzeszczu, prawda? napisz... różyczka ślub w parafii Brata Alberta na Przymorzu (6) Cześć dziewczyny już dawno się nie odzywałam, ale mam pytanko, ma ktoś może... młoda panna wystrój kościoła na Karwinach NSM... (1) dziewczynki czy ktoś miał ślub w kościele na Karwinach?... wczoraj... wymyslona 11.08 slub (2) kto ma slub 11.08 w Kosciele sw. Wawrzynca w Gdyni Wielkim Kacku? monti11 makijaż w Osowej?? (11) Czy któraś z dziewczyn mogłaby polecić dobrą makijazystkę z Osowej?? Będę... ginger06 KOSCIOL NA DABROWIE ORGANISTA (2) Dziewczyny! Ktora z Was moze mi powiedziec cos o organiscie w kosciele na... agusiap81 kto? (3) Czy ktoś z Was 14 kwietnia o godzinie 16 w kościele pw. Chrystusa Zbawiciela... Kamiś21 kto miał operację krzywej przegrody nosowej? (16) ja bede miala zabieg na 5 tyg. przed slubem na zaspie i chcialam sie... karen Zapraszam na stronę gdynskiej Dzielnicy Działki Leśne (2) Zapraszam wszystkich, szczególnie mieszkańców dzielnicy Działki Leśne do... Mak Czy był ktoś rozmawiać w sprawie wesela w Malinowym Ogrodzie w Osowej? (10) jw. alusiaa czy ktoś może polecić dobrego pediatrę z przychodni na Chełmie? (3) Od niedawna mieszkam na Chełmie. Na dniach urodzi nam sie maleństwo. Czy ktoś... GGosia Polecam!!! (1) Kawiarnia ma swietny, filmowy klimat w nawiązaniu do nieistniejacego już... Bahamut 07-07-2007 kto w Gdyni może na Witominie? (1) j.w. ola1500 KOSCIOL TROJCY SW. GDYNIA DABROWA (6) Dziewczyny! Ktora z Was szykuje sie lub miala juz slub w duzym Kosciele na... agusiap81 Matemblewo (1) Poruszam znowu temat, bo nie znalazłam odpowiedzi na jedno pytanie.... Yena