MALINOWY OGRÓD W OSOWEJ. (7) prosze o opinię zuziaa Dobra kosmetyczka (3) Dziewczyny poleccie mi jakas dobra i niedroga:) kosmetyczke z Gdanska. karolcia17 7/7/2007 w NSJ we Wrzeszczu (1) czy jest ktos, kto ślubuje w tym kościółku 7 lipca? @gnieszka
Nowy Salon - Osowa (16) Dzisiaj o 10.00 miało byc otwracie :/ Byłam tam; ten salon ma byc na Ul.... Karcia_Gd dzisiejsze nauki na morenie (8) Kto był ? :) heh normalnie tyle osób że szok :D :) Najlepsza para przyszła po... nelcia nauki na morenie (30) mam pytanko do dziewczyn chodzących na nauki na morenie- gdzie one dokladnie... agutek81 Matemblewo, kto tam jeszcze ma lub mial slub? (17) Witam wszystkich forumowiczow! Bierzemy slub 28. lipca 2007 w Matemblewie... Plinka slub na morenie (7) kto ma slub na morenie? w malym czy duzym? jolga slub na morenie (1) jesli ktoras ma slub 15.09.07 w kosciele bozego ciala na piecewskiej to moze... jolga BOZE CIALO NA MORENIE (1) czy ktos bierze slub 15.09.07w parafii pw.Bozego Ciala na morenie? jolga Malinowy Ogrod (20) Witam...to zdaje sie nowy lokal w okolicach Osowej, czy ktos cos slyszal na... dix kościół św brata alberta na przymorzu (6) Cześć chciałabym się dowiedzieć czy ktoś z was zna ten kościół, mam tam ślub... młoda panna I jak dziewczyny po Walentynkach ? (2) Ja byłam z przyjaciółka Elą ( mój przyszły wraca juz niedługo ....) w... fantazja25 2 CZERWCA, Kościół Zmartwychwstania Pańskiego we Wrzeszczu --- KTO JESZCZE ??? (2) Witam serdecznie bardzo chciałabym ustalić parę która bierze ślub tego dnia w... Iwonka XX-lecie Gdańskiego Klubu Fantastyki (1) Uroczystości związane z XX-leciem Gdańskiego Klubu Fantastyki... pipidżej salon na wysepce (4) Czy ktoś ma nr tel. do salonu sukien ślubnych we Wrzeszczu "na wysepce"... pinia Studio sylwetki - Gdynia Chylonia (1) czy ktos tam chodzi...? Ja sie dzisiaj wybieram i nie za bardzo wiem jak tam... agusp 09 czerwiec 2007 (1) witam szukam par które mają ślub na przymorzu tego dnia w kościele św brata... młoda panna szukam chlopaka z skm (32) hej, szukam chlopaka z skm:) wiem, ze to brzmi dziwnie, pewnie troche... marta22 Szewc na wrzeszczu (3) Czy ktoś wie gdzie mogę znaleźć szewca w kolicach Jaśkowej Doliny? kreska