02.06.07 Boże Ciało Morena (6) Czy jest ktoś prócz mnie??? karolka i aerobik na Morenie - koło KFC (6) Dziewczyny, czy któraś z Was ma rozkład zajęć z tego klubu??może znacie ich... aniad 7.07.2007 Morena (4) Czy jest tu dziewczyna która wychodzi za mąż 7 lipca w parafii bożego Ciała... Mała757
kto ma slub 07.07.07.w Okraglaku na Przymorzu (1) interesuje mnie czy moze ma ktos w tym dniu slub w tym kosciolku :)??? Z kim... zabka_1983 salony sukien - godziny otwarcia (1) witam wszystkie przyszłe panny młode i młode żony oczywiscie tez;) mam takie... pinia Uwaga, wszystkie Przyszłe Mamy!!! (16) Zapraszam wszystkie Przyszłe Mamusie (zarówno o dużych brzuszkach jak i tych... Ania Muszyńska Siłownia - Witomino (3) Szukam jakiejś siłowni (nie drogiego centrum typu Gymnasion) na tereni... kago Fryzjerka ze Stogow????? (18) Dziewczyny czy ja moge prosic o numer telefonu do tej pani Asi-fryzjerki ze... Czarna21 centrum slubne orlowo (20) wlasnie weszlam na strone centrum slubnego z orlowa centrumslubne@iv.pl -czy... ollcia Szkoła tańca GABI (4) Czy któraś z Was zna może taką szkołę tańa. Właśnie chcieliśmy sie wybrać na... Dominique od wtorku na naukach w NSJ Wrzeszcz (1) ktoś jeszcze? gosma kościół Najświętszego Serca Jezusoweg Wrzeszcz (8) Czy któraś z Was ma ślub w tym kościele?lub była tam na ślubie?bardzo proszę... @gnieszka parking (1) czy orientuje sie ktos gdzie na przymorzu znajde parking strzezony najlepiej... mmm Noclegi Gdańsk-Zaspa (10) Poszukuje noclegów na Zaspie (lub okolicy) Ślub mamy 06.10.2007 i akademiki... olcia* Dostawca internetu w Gdańsku (1) Witam, niedługo się przeprowadzam do 3miasta i będę mieszkał na Żabiance w... luk81 PRZEBIERAŃCY (42) Witajcie:))))))) Bal jak ustaliliśmy odbędzie się sobotę, tj. 27-I-2006 na... szanka UJESCISKO-MIESZKANIE DO WYNAJECIA (10) Hej Dziewczyny, Trzy miesiace temu pokazywalam to mieszkanie na Weselniku i... Madziowka nauki w Matemblewie (29) Czy któraś z Was wie coś o naukach przedślubnych w Matemblewie? Podobno są... sheepy Okulista na Wielkim Kacku (1) Witam Szanowne Panie. Znacie może jakiegos okulistę na Wielkim Kacku? Oczy... ola mucha Okulista na Wielkim Kacku (1) Witam Szanowne Panie. Znacie może jakiegos okulistę na Wielkim Kacku? Oczy... ola mucha