PRZEBIERAŃCY (42) Witajcie:))))))) Bal jak ustaliliśmy odbędzie się sobotę, tj. 27-I-2006 na... szanka UJESCISKO-MIESZKANIE DO WYNAJECIA (10) Hej Dziewczyny, Trzy miesiace temu pokazywalam to mieszkanie na Weselniku i... Madziowka nauki w Matemblewie (29) Czy któraś z Was wie coś o naukach przedślubnych w Matemblewie? Podobno są... sheepy
Okulista na Wielkim Kacku (1) Witam Szanowne Panie. Znacie może jakiegos okulistę na Wielkim Kacku? Oczy... ola mucha Okulista na Wielkim Kacku (1) Witam Szanowne Panie. Znacie może jakiegos okulistę na Wielkim Kacku? Oczy... ola mucha do Sylvia (4) Sylvia, nie wiem czy dobrze pamiętam, ale miałaś chyba ślub w Kośćiele... @gnieszka Internet na Jasieniu (1) Witam, W najbliższym czasie zamierzam przeprowadzić się do dzielnicy Jasień... !Leszek ŚLUB MORENA (14) KOŚCIÓŁ MIŁOSIERDZIA BOŻEGO ktoś ma lub będzie miał tam ślub ?? PISZCIE !!! nelcia szukam silowni (5) czesc! szukam silowni na chylonii lub okolicach. znacie takowe?oczywiscie... sylwia78 szukam silowni (1) czesc ! szukam silowni najlepiej na chylonii lub okolicach. moze wiecie cos... sylwia78 Darmowe treningi w lutym- Krav Maga Gdańsk (1) Gdańsk- Sekcja izraelskiej samoobrony Krav Maga IKMF Gd-Oliwa ul.... sever Już jutro szukaj rózowego slubnego BUSA!! (14) Napwno bo zauwazysz! 20-21 stycznia Gdańsk Żabianka. Szukaj różowego BUSA !... www.pomorskiserwisslubny.pl Mam do wynajęcia kawalerkę we Wrzeszczu-znacie kogoś kto szuka? (8) Hej. Pytam się najpierw was, bo lepiej znaleźć osobę jakoś bliżej. Ktoś... mmm-82 Internet na Dabrowie (2) Prosze o info kto jest solidnym dostawca internetu w Gdyni Dabrowie? ED Aerobik Sopot Kamienny Potok (2) Witam. Poszukuję zajęć aerobkiu w Sopocie na Kamiennym Potoku. Jeżeli ktoś... asiadzie polożna - zaspa??? (10) Witajcie;) 3 trymestr ciąży za chwile sie rozpoczyna i ja szukam położnej z... MadziaK fryzjer Daniel ul. Sienkiewicza (2) znacie nr telefonu do salonu Daniela przy Sienkiewicza we Wrzeszczu? neo1matrix czy ktos mial fotografa janusza drozdowskiego (3) z wrzeszcza,laboratorium kodaka na dmowskiego?pytam bo go wzielam i jestem... jola139 garnitur ecru (25) sprzedam niedrogo garnitur ecru wraz ze wszystkimi dodatkami (musznik,... aga cyr Przedszkole na Karwinach lub na Dąbrowie (1) Witam! Czy ktoś mógłyby mi polecić dobre przedszkole na Karwinach lub na... sydka