ginelokog Przymorze.zaspa,prosze! (7) hey! prosze o namiary i ceny na dobrego ginekologa,pozdr,aluska26 aluska26 dobra i szybka krawcowa potrzebna (1) jak w temacie..szukam krawcowej ktora poratuje mnie i zdola do sylwestra... Diddy kto 16.01.2007 ? (2) Hej dziewczyny, czy zaglada tu moze osoba ktora ma slub tego dnia i... nikita100
pomocy-jak dojechac:) (4) jak dojechac na Rycerza Blizbora na Jasieniu? Nie wiem jeszcze czy jade... agusp Wigilia dla singli !!!! (3) Witam wszystkich Singli :) Zapowiada sie fajna imprezka na Przymorzu :)... Babsztyl mam pytanie (7) czy wie może ktoś z was gdzie można kupić medale?? w sumie to potrzebny mi... ulcia102 obniżka 50% salon we Wrzeszczu (8) przejeżdżałam przed chwilą Grunwaldzką i w salonie na wysepce chyba Lisa... bociany czy któraś z Was zna to miejsce? (11) chodzi mi o salon fryzjerski na ulicy jesionowej we Wrzeszczu. Po prawej... Lorenka.s joga na Brodwinie (1) Zapraszamy na zajęcia z jogi dla początkujących i średnio-zaawansowanych... d.Ewa Wigilia dla singli !!!! (3) Witam wszystkich Singli :) Zapowiada sie fajna imprezka na Przymorzu :)... Babsztyl Wigilia dla singli !!!! (3) Witam wszystkich Singli :) Zapowiada sie fajna imprezka na Przymorzu :)... Babsztyl Poszukuje bardzo dobrego fryzjera... GDAŃSK (16) Cześć dziewczyny... Mam problem, ponieważ moja fryzjerka wyjechała do angli,... Hania Wigilia dla singli !!!! (48) Witam wszystkich Singli :) Zapowiada sie fajna imprezka na Przymorzu :)... Babsztyl fitness na Morenie (33) Dziewczyny, czy na Morenie mozna gdzieś poskakać?? anulkam Szklarz wyjazdowy (1) Poszukuję zakładu szklarskiego świadczącego usługi wyjazdowo (Złota Karczma)... jendrek18 namiary (2) Czy mogę prosic na priva namiary na ten salonik na Chełmie ? dzięki Epimeraza silwonia (2) mam pytanko czy ktoś nie zna jakiejś fajnej silowni na Przymorzu albo w... ginger1 dr Krasińska (1) hej, mam pytanie- czy zna ktos moze numer tel do dr krasinskiej- ginekologa... karooolinka beatka81 znalazłam Twoją LAMPE !!! :) (20) Tak jak obiecywałam, poszłam na poszukiwania Twojej lampy :) w "Galerii... Karcia_Gd farbowanie tkanin-gdzie?? (3) hej, jak w temacie...nie wiedziecie gdzie dobrze farbują i jakie ceny??... Justi