HARD-ZONE (Hard-Core,Nu-Metal,Metal,Rock,Grunge itp.) (25) KAZDY PIATEK MIESIACA!! Klub "ORBITAL" ul.Leczkowa 18 Gd-Wrzeszcz Start... duff :) czy moze ktos mi polecie dobra szkołe nauki jazdy (2) witam szukam szkoły nauki jazdy najlepiej w sopocie ale i gdynia i gadans tez... dama moja suknia, sprzedam (3) Sprzedam sukienkę margarett (www.margarett.pl), kolekcja VIVACE, model... anika
Szukam ludzi (2) Czy ktos zna Dorote Bartwicka (nazwisko panienskie), ole wojcik (nazwisko... iwcia Czy znacie dokładny adres te hurtowni na Osiedlu Mickiewicza? (2) Hej. Znacie może dokładny adres tej hurtowni, która jest na osiedlu... Karcia_Gd kosmetyki z rynku (17) czesc dziewczyny juz tu kiedys byłam ale zniknełam na jakis czas ja... ribobok mały cichutki kościółek (67) dziewczyny, znamy się, ale chciałabym bardziej anonimowo: ja i mój ukochany... forumka kto ma na 17 8 września ślub w kościele NSJ we Wrzeszczu?? (3) j.w my mamy na 16 bo 17 była już zarezerwowana bociany łuszczyca - dobry specjalista poszukiwany (24) Dziewczyny, czy mozecie kogoś polecić? anulkam szukam pokoju (1) Poszukuje pokoju do wynajęcia, najlepiej w okolicach wrzeszcza. Nie drogo.... gość Dzoniec- koteczek- zaginął (1) Witam serdecznie. Właśnie dowiedziałam się, że mój koteczek Dzwoniec, gdzies... rybcia541 Dzwoniec (1) Witam wszystkich, właśnie jestem w pracy i dowiedziałam się,że mój kotek-... rybcia541 Remont linii tramwajowej (1) Ok, właśnie ruszył remont linii od rzystanku Zaspa - pętla do Placu ks... peter Kawalerka do wynajecia (1) Hej Dziewczyny!!! Mam kawalerke do wynajecia w Gdansku Chelmie, 27 m2, niskie... karolcia0807 Praca-promocje (2) Hej. Mam pytanie. Szukam dobrej agencji, która organizuje róznego rodzaju... Sunny jak dojechać do pracy (1) zaczynam dojazdy do pracy z orunii gornej na zaspe i nie wiem ile czasu... puszek NAUKA JAZDY (3) Witam, szukam dobrej nauki jazdy, najlepiej w okolicach Gdanska Przymorze.... prstr mieszkanie Jelitkowo (2) Potrzebuję inforamacji :-) Witam wszystkich i pozdrawiam. Szukam informacji... monikaml pytanie o makijazystke (4) gdzie najblizej na przymorzu mozna zrobic makijaz?i w jakich cenach, szukam... ewamai nie na temat - Co za wietrzycho :) (32) Mumuśku, ale pizga. Zdewastowało mi balkon !!! :) A na plaży w Orłowie lezy... Yena