P.aNETA-FRYZJERKA-KAMIENICA WILEŃSKA-MORENA (1) czy ktoś korzystał z usług p.Anety z salonu mieszczącego się w kamienicy... Mała Misia fryzjer i kosmetyczka:morena,złota karczma (8) jak w temacie ..moze ktoś polecić..chcę zrobic pasemka i zabiegi... monia. Tanie % Polecamy :) (3) Witamy :) Wczoraj już drugi raz zaopatrzyliśmy się w %. Wieczów panieński,... ania_piotrek
fashion house, Szadółki - polacam! (9) Relacja z 3-godzinnego maratonu po Fashion House na Szadółkach strzeszczam... nikitta23 Gdzie w Gdynia jest ul.Rdestowa (6) jw RoDka Grasuje zboczeniec!!! (15) ten gostek grasuje u nas w Gdyni od lat. zaczepia na ulicy prosząc kobiety... asianna Paznokcie - akryl gdzie w okolicach Brzeźna? (12) Witam i proszę bardzo o namiary na miejsce w okolicy Brzeźna w gdańsku, gdzie... Barbara SALON JAMAJKA-MORENA (13) Dziewczyny, czy korzystałyście może z usług fryzjerskich w tym salonie?? anulkam pomożcie znaleźć dobrego fryzjera na Morenie lub w okolicy (27) Moja ostatnia deska ratunku - JAMAJKA - nie robi koków ślubnych;-((( anulkam kwiaty-gdynia (7) dziewczyny poradźcie mi gdzie mam zamówić bukiet w gdyni. czasu coraz mniej a... magda23 sukienka na poprawiny (4) Wie ktos może gdzie mozna kupić niedrogi materiał na sukienkena poprawiny.... katarzynka BASEN - w Chylonii (1) Ktoś był i wie coś o tym basenie, jak tam wygląda, warto sie wybrać??? monika1 p.Alicja z salonu Alicja na Morenie (2) Dziewczynki, byłam raz w tym salonie u kosmetyczki i .......zapomniałam jak... anulkam Kosmetyczka (10) Możecie mi polecić jakiś dobry i w miarę niedrogi gabinet kosmetyczny w... madzik23 jubiler z orłowa! (15) dziewczyny może ktoras z Was ma namiary albo wie gdzie jest "jubiler w... ziula obraczki- jubiler wielocha w geant osowa (2) czesc dziewczyny, czy ktos moze kiedys cos kupowal w geant ch osowa jubiler... mandarynka22 hotel orle (13) Szukam zdjęcia wystroju sali Hotelu Orle w Sobieszewie. Planuje tan wesele i... graża akt chrztu (1) ksiądz w mojej parafi na oblużu powiedział,że weszły nowe przepisy i akt... merlina34 Warsztat_Grzybowski - Karwiny!!!! (20) Przestrzegam przed usługami oferowanymi przez warsztat samochodowy przy ul... oszukany klient Dlaczego droższy bukiet...- puenta:-))) (7) B.sie cieszę - pochodziłam, popytałam i znalazłam kwiaciarnię w Gdyni... oleta