Nauki na Morenie (21) Dziewczyny, wybieram sie na nauki we wtorek na MOrene, czy może któras tez... Ewita13 londyńska taksówka! (4) Czesc dziewczny mam ogromną prośbę czy slyszałyście cos na temat taksówki... m o n i a Podziekowania - rewelacyjna firma! (4) Wczoraj odebralam podziekowania dla rodzicow w formie takiej drewnianej... GizmoWorld
poradnictwo- wielki kack (6) czesc, czy ktoras moze z was chodzila na poradnictwo rodzinne na wielkim... daga jakie trasy z dzieckiem (11) witam. jestem nowym mieszkańcem Trójmiasta. pomykam na rowerku z synem który... pyras Kosiol w Sobieszewie (8) kochane i kochani czy ktos tam ma, mial lub byl na slubie?? bylabym wdzieczna... kaskacd sekta (1) Czy ktoś słyszał o sekcie marana-tha, z siedzibą w Oliwie? Proszę o wszelkie... humana kradziez rowerow (1) Witam, wczoraj ukradli rowery, w tym mojej corki, w brzeznie z wozkarni.... mp65 gdzie obrączki we Wrzeszczu?? (13) Podobno gdzieś we Wrzeszczu jest dobry i niedrogi jubiler........mozecie... anulkam Wakacyjne MnO (1) zapraszam na pierwszą imprezę z cyklu III Wakacyjne Marsze na Orientację,... Jerzy Pinkas b droga krawcowa na Karwinach (2) przestrzegam wszystkie panie i nie tylko,przed krawcowa na Karwinach na ul... Maczo DOBRA KOSMETYCZKA NA MORENIE (4) MACIE SPRAWDZONĄ??BYŁABYM WDZIĘCZNA;-)) anulkam fryzjer - Szymon z Jasienia (5) Dziewczyny, słyszałam dobre opinie o tym czlowieku;-)))Czy czesałyście się... anulkam za dużo liter :( (5) mam problem - na obraczkach chcielibysmy wygrawerowac date slubu i swoje... Żancia Niedrogi stomatolog- Wrzeszcz (2) Jak w temacie.. Ma ktoś jakieś namiary? Jeśli można proszę o podanie też... pytam obrączki na Morenie (3) dziewczyny, gdzie znajdę na Morence dobrego jubilera>?? anulkam pinky na Zaspie (2) czekam na opinie o salonie pikni na zaspie jak sie spisuja fryzjerki i... saraneta GDZIE MOGĘ NIEDROGO OPRAWIĆ PRACĘ I ZROBIĆ FOTKI DO DYPLOMU? (10) Kochane!Przed ślubem mam jeszcze obronę - już za tydzień;-)))) Muszę jeszcze... anulkam kościół boboli na obłużu (4) która z was bierze tam ślub w tego roku? merlina34 DEFEKT (5) Gdzie w Gdańsku można znaleźć sklep odzieżowy "Defekt"? Był do niedawna jeden... haemorrhoid