WESELE 2007 sierpień / Jaki lokal - RODIZIO?? (4) Czy macie jakieś propozycje odnośnie miejsca - gdzie chcecie spędzić ten... andzik Reminder: Fiku Miku już w piątek! (49) Przypominam baaardzo uprzejmie, że spotykamy się już niedługo :-))) Termin... athena Gdyńskie Muzeum Motoryzacji-fajne autka;-) (5) W Gdyni Chylonia na ul. Żwirowej 2c jest Gdyńskie Muzeum Motoryzacji. Nie za... nikitta23
Gdynia-Karwiny (1) Czy jest tu ktoś, kto w najbliższym czasie będzie brał ślub na Karwinach w... india_27 czy jest na Morenie kwiaciarnia godna polecenia (12) oczywiście tworząca piękne bukieciki ślubne;-)))mogą też być okolice... anulkam wynajmę mieszkanie!! (1) dysponuję mieszkaniem (3 pokoje) na Suchaninie i chętnie je komuś wynajmę na... mela murowana goślina (1) mam wolne miejsce na maraton w murowanej goślinie, koszt 80 pln wyjazd 25.06... wiesław gdzie ładne paznokcie na Morenie?? (2) dziewczyny, możecie coś polecić??;-)))interesue mnie akrylek lub żel;-))))) anulkam nauki i poradnictwo w" okraglaku" na Przymorzu (16) czy ktos ma lub mial lub bedzie miec? mystic nauki u św. Michała w Gdyni Oksywiu (2) Cześć czy ktoś może wie kiedy obywają sie nauki w św michale? My tam bierzemy... handzia Orunia kościół ul.Gościnna (15) hej, Mam zaplanowany ślub na 4 sierpnia 2007 w kościle na Oruni. Ma ktoś może... asmar solarium, pedicure, depilacja....gdzie? (17) Dziewczyny , jak juz pewnie niektore wiecie bede tylko tydzien przed slubem w... kasiab Kosmetyczka Bella w Gdyni CHyloni (2) Czy ktoś korzystał tam z usług.. chodzi mi głownie o makijaż ślubny. Jesli... liliannna DO RINA!!!!!!!!!!!!!!! (4) Hej Rina! Pamiętasz wątek o kościółku na Pogórzu? Obiecałaś, że zdasz relacje... andzik sala na zaspie - dom kultury (6) hej dziewczyny, mam małe pytanko... :) wczoraj bylismy ogladac sale na... na.cia hotel (1) mam pytanie czy ktos robil wesele w hotelu Lival w Brzeznie chuda1 Krawcowa w śródmieściu Gdańska (5) Witam! czy ktoś mógłby mi polecić dobrą, ale w przyzwoitej cenie krawcową w... notabene 4 sierpień 2007 :))) (8) Witam wszystkie forumki :) Dokładnie wczoraj zarezerwowaliśmy termin w... andzik kościół na obłużu (26) dziewczynki....która miała tam ślub lub będzie miała.... napiszcie coś merlina34 eleganckie zaproszenia-gdzie w gdansku? (8) czesc!bylam w empiku ,w ksiegarni na dlugiej,w jakims malym salonie... bb23